Vegetariske ruller med kikærter

30 minutter
533 kcal

Rul en frisk pastaplade med kikærter og koriandercreme og top herligheden med tomatsauce og friske urter.

Vegetariske ruller med kikærter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 friske fuldkornspastaplader (100 g i alt)
  • ½ aubergine
  • 2 tsk. olivenolie

Fyld:

  • 100 g kogte kikærter
  • 1 tsk. smør
  • ½ tsk. havsalt

Koriandercreme:

  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 25 g feta
  • 20 g ristede pinjekerner
  • 2 friske dadler (uden sten)
  • ½ dl vand
  • Saft + skal fra ½ økocitron
  • ¼ tsk. havsalt

Tomatsauce:

  • ½ ds. flåede tomater
  • ½ ds. koncentreret tomatpuré
  • ½ finthakket rødløg
  • ½ fed hvidløg
  • ¼ tsk. salt
  • 1 dl kogte røde linser
  • Skal fra ¼ økocitron

Pynt:

  • Frisk koriander

Sådan gør du

  • Steg kikærterne på panden i smør og salt i 10 min., indtil de er gyldne. Steg auberginerne i olivenolie sammen med salt og peber i 3-4 min. på hver side.

  • Kør alle ingredienserne til koriandercremen sammen i en foodprocessor.

  • Kog pastapladerne i 8-10 min. Imens rører du alle ingredienserne til tomatsaucen sammen. Når pastapladerne er færdige, halverer du dem, kommer koriandercreme, auberginer og kikærter på pastaen og ruller dem sammen, så der bliver to ruller til hver.

  • Hæld tomatsaucen oven på rullerne, og pynt med koriander.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her