Vegetariske ruller med kikærter

Rul en frisk pastaplade med kikærter og koriandercreme og top herligheden med tomatsauce og friske urter.

Vegetariske ruller med kikærter

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 25 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

2 friske fuldkornspastaplader (100 g i alt)

½ aubergine

2 tsk. olivenolie

Fyld:

100 g kogte kikærter

1 tsk. smør

½ tsk. havsalt

Koriandercreme:

1 håndfuld frisk koriander

25 g feta

20 g ristede pinjekerner

2 friske dadler (uden sten)

½ dl vand

Saft + skal fra ½ økocitron

¼ tsk. havsalt

Tomatsauce:

½ dåse flåede tomater

½ dåse koncentreret tomatpuré

½ finthakket rødløg

½ fed hvidløg

¼ tsk. salt

1 dl kogte røde linser

Skal fra ¼ økocitron

Pynt:

Frisk koriander

Sådan gør du

  • Steg kikærterne på panden i smør og salt i 10 min., indtil de er gyldne. Steg auberginerne i olivenolie sammen med salt og peber i 3-4 min. på hver side.
  • Kør alle ingredienserne til koriandercremen sammen i en foodprocessor.
  • Kog pastapladerne i 8-10 min. Imens rører du alle ingredienserne til tomatsaucen sammen. Når pastapladerne er færdige, halverer du dem, kommer koriandercreme, auberginer og kikærter på pastaen og ruller dem sammen, så der bliver to ruller til hver.
  • Hæld tomatsaucen oven på rullerne, og pynt med koriander.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her

næringsindhold pr. person

Energi: 533 kcal

Protein: 20 g

Fedt: 18,5 g

Kulhydrat: 72,5 g

Kostfibre: 9,5 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: