Vegetariske ruller med kikærter

Rul en frisk pastaplade med kikærter og koriandercreme og top herligheden med tomatsauce og friske urter.

14. marts 2014 af Michelle Kristensen

Til 2 personer

Det skal du bruge

2 friske fuldkornspastaplader (100 g i alt)
½ aubergine
2 tsk. olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber

Fyld:

100 g kogte kikærter
1 tsk. smør
½ tsk. havsalt

Koriandercreme:

1 håndfuld frisk koriander
25 g feta
20 g ristede pinjekerner
2 friske dadler (uden sten)
½ dl vand
Saft + skal fra ½ økocitron
¼ tsk. havsalt

Tomatsauce:


½ dåse flåede tomater
½ dåse koncentreret tomatpuré
½ finthakket rødløg
½ lille fed hvidløg
¼ tsk. salt
1 dl kogte røde linser
Skal fra ¼ økocitron

Pynt:

Frisk koriander

Sådan gør du

  • Steg kikærterne på panden i smør og salt i 10 min., indtil de er gyldne. Steg auberginerne i olivenolie sammen med salt og peber i 3-4 min. på hver side.

  • Kør alle ingredienserne til koriandercremen sammen i en foodprocessor.

  • Kog pastapladerne i 8-10 min. Imens rører du alle ingredienserne til tomatsaucen sammen. Når pastapladerne er færdige, halverer du dem, kommer koriandercreme, auberginer og kikærter på pastaen og ruller dem sammen, så der bliver to ruller til hver.

  • Hæld tomatsaucen oven på rullerne, og pynt med koriander.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler