Sunde opskrifter Aftensmad Tunsandwic... Tunsandwich med salat, løg og kapers 15 minutter 509 kcal Perfekt til nem og hurtig aftensmad eller sund og nærende frokost. Af Anne Larsen og Helle Brønnum Carlsen 1. september 2017 Sandwich med tun og kapers Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 sandwichboller, fuldkorn 4 spsk. mayonnaise 1 hjertesalat 2 håndfuld ærteskud, alternativt brøndkarse 1 salatløg 200 g tun af høj kvalitet fra glas eller dåse 2 spsk. kapers Sådan gør du Lun bollerne, og lad dem køle af. Smør 1 spsk. mayonnaise på hver overbolle og underbolle. Skyl hjertesalat og ærteskud, og dup dem tørre i køkkenrulle. Skær salatløget i skiver. Læg en håndfuld hjertesalat på hver underbolle, herefter tun, løg, ærteskud og kapers. Læg overbollerne på, og servér. LÆS OGSÅ: Tunmousse – nem og sund opskrift uden husblas og smør LøgSalatFiskBurger