Tunsandwich med salat, løg og kapers

15 minutter
509 kcal

Perfekt til nem og hurtig aftensmad eller sund og nærende frokost.

Sandwich med tun

Sandwich med tun og kapers

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 sandwichboller, fuldkorn
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 1 hjertesalat
  • 2 håndfuld ærteskud, alternativt brøndkarse
  • 1 salatløg
  • 200 g tun af høj kvalitet fra glas eller dåse
  • 2 spsk. kapers

Sådan gør du

  • Lun bollerne, og lad dem køle af. Smør 1 spsk. mayonnaise på hver overbolle og underbolle.

  • Skyl hjertesalat og ærteskud, og dup dem tørre i køkkenrulle. Skær salatløget i skiver.

  • Læg en håndfuld hjertesalat på hver underbolle, herefter tun, løg, ærteskud og kapers. Læg overbollerne på, og servér.