Lav mad mens du træner tabata i 15 min.

Laksegryde med asparges og koriander

Smid alle ingredienser i en gryde og lav en skøn simreret med laks, asparges og koriander, og hav retten klar efter en omgang tabata-træning.

16. oktober 2015 af Michelle Kristensen

Laksegryde med asparges

2 personer

2 laksesteaks uden skind
Kødet fra ½ grape
1 fennikel
10 stk. asparges
4 dadler
½ rødløg
10 cherrytomater
1 håndfuld sukkerærter
1 dl vand
1 håndfuld frisk koriander
1 spsk. olie til panden
½ tsk. salt
¼ tsk. peber

Topping

Frisk koriander/friske spirer


Sådan laver du laksegryde

  • Skær grønsagerne i mindre stykker. Kom olie og vand på en pande og derefter alle ingredien­serne.
  • Lad retten simre med låg ved svag varme i 15 min.
  • Top med koriander, og server straks.


Mens retten simrer

  • Lav høje knæløft i 20-sek.-intervaller for fuld gas + 10 sekunders pause.
  • Gentag 8 gange. Hold 1 minuts pause.
  • Gør så det samme med push-ups og herefter burpees.
  • Du kan finde flere tabata-øvelser her

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: