Torsk med rosmarinkartofler

30 minutter
428 kcal

Få torsk med rosmarinkartofler og edamamebønner til aftensmad. Det er lækkert - og så tager det kun 30 minutter! Se hvordan her.

Torsk med rosmarinkartofler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g små kartofler
  • Koldpresset rapsolie
  • 1 kvist rosmarin eller 1 tsk. tørret rosmarin
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 1 citron
  • 2 stykker torskeloin a ca. 150-200 g
  • 250 g edamamebønner
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 2 kviste dild

Sådan laver du torsk med rosmarinkartofler

  • Skrub kartoflerne, tør dem, og skær dem i halve eller kvarter.

  • Gnid dem med rapsolie, og krydr med rosmarin, salt og peber.

  • Bag dem ved 200 grader i 20 minutter.

  • Del citronen, og grill den på en grillpande/grill.

  • Bag torsken med i ovnen de sidste 12 minutter, krydr den med salt og peber ved anretning.

  • Kom bønnerne i en gryde, drys let med salt, dryp med rapsolie, og kog op.

  • Dræn bønnerne, og vend dem med 2 tsk. rapsolie og fint­hakket persille.

  • Anret fisken med dild og kartofler, bønner og citron.

LÆS OGSÅ: Laks i ovn – stegeguide og 15 lækre opskrifter