Grøn thailandsk suppe
© wichmann+bendtsen

Thailandsk suppe med lyssej

Drøm dig ned til varmen med denne fantastiske, thailandske suppe.

13. november 2017 af Augusta Sørensen

Grøn karry-kokos-suppe med lyssej

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 15 minutter

INGREDIENSER

2 lyssejfileter

1 spsk. gurkemeje

1 spsk. grøn karrypasta

1 dåse kokosmælk, light

2 dl vand

½ broccoli

2 håndfuld spinat, frisk

1 håndfuld koriander, frisk

2 limeblade

1 lime, saften

Salt

Peber, friskkværnet

4 skive rød chili

Sesamfrø

Sådan laver du grøn karry-kokos-suppe

  • Del lyssejfileterne på langs, drys dem med gurkemeje, og rul dem sammen.
  • Bag dem i ovnen ved 180 gr. i 6 min. Sluk for ovnen, og lad fisken stå derinde i yderligere 4 min.
  • Kom karrypasta, kokosmælk og vand i en gryde, og bring det i kog. Tilsæt broccoli, og lad det koge i 6 min.
  • Kom den varme blanding i en blender, og tilsæt spinat, koriander og to limeblade. Blend det hele til en ensartet suppe, og smag til med limesaft, salt og friskkværnet peber.
  • Anret suppen med to fiskeruller i hver skål, pynt med to limeblade, skiver af chili og sesamfrø.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 473 kcal

Protein: 36,9 g

Fedt: 26,3 g

Kulhydrat: 25,8 g

Kostfibre: 5,7 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: