Thailandsk suppe med lyssej

15 minutter
473 kcal

Drøm dig ned til varmen med denne fantastiske, thailandske suppe.

Grøn thailandsk suppe

Grøn karry-kokos-suppe med lyssej

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 lyssejfileter
  • 1 spsk. gurkemeje
  • 1 spsk. grøn karrypasta
  • 1 ds. kokosmælk, light
  • 2 dl vand
  • ½ broccoli
  • 2 håndfuld spinat, frisk
  • 1 håndfuld koriander, frisk
  • 2 limeblade
  • 1 lime, saften
  • Salt
  • Peber, friskkværnet
  • 4 skiv. rød chili
  • Sesamfrø

Sådan laver du grøn karry-kokos-suppe

  • Del lyssejfileterne på langs, drys dem med gurkemeje, og rul dem sammen.

  • Bag dem i ovnen ved 180 gr. i 6 min. Sluk for ovnen, og lad fisken stå derinde i yderligere 4 min.

  • Kom karrypasta, kokosmælk og vand i en gryde, og bring det i kog. Tilsæt broccoli, og lad det koge i 6 min.

  • Kom den varme blanding i en blender, og tilsæt spinat, koriander og to limeblade. Blend det hele til en ensartet suppe, og smag til med limesaft, salt og friskkværnet peber.

  • Anret suppen med to fiskeruller i hver skål, pynt med to limeblade, skiver af chili og sesamfrø.