Tabbouleh med vandmelon

20 minutter
206 kcal

Skab magi på middagsbordet med denne lækre opskrift på tabbouleh, som vi har kælet og kræset for! I FORMs udgave af den mellemøstlige klassiker - en smuk og sundere version.

Tabbouleh –

TABBOULEH MED VANDMELON Vil du have lidt mere sødme, kan du tilsætte tørrede dadler eller abrikoser.

© wichmann+bendtsen

Tabbouleh med vandmelon

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 75 g fuldkornsbulgur
  • ½ vandmelon
  • ½ rødløg
  • ½ håndfuld bredbladet persille
  • ½ håndfuld mynte
  • 100 g tomater
  • ½ agurk
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ citron
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kog bulguren i henhold til emballagen, og sæt den til side, så den kan køle af.
  • Skær vandmelon i tern, og snit løg, krydderurter, tomat og agurk fint.
  • Hæld det hele i en skål sammen med den afkølede bulgur, olie, citronsaft, salt og peber.

TIP! Hvis du vil have en glutenfri udgave, kan du bruge quinoa eller boghvedekerner.