Cremet hokkaidosuppe med knas
Bliv varmet igennem med denne suppe på hokkaido-græskar med knas af kikærter, æble, hasselnødder og masser af sunde sager.
Bliv varmet igennem med denne suppe på hokkaido-græskar med knas af kikærter, æble, hasselnødder og masser af sunde sager.
Nyd godt af vinteren lækre supper.
Pil løget, og skær det i 4 både.
Skær hokkaidoen halvt over, fjern kernerne, skær den i skiver, og læg skiverne på en bageplade sammen med tomater, løg og hvidløg med skal.
Bag i 30 min. i ovnen ved 175 grader varmluft.
Kom 1 spsk. olie i en gryde, og rist den friske rosmarin i 2 min. Hæld 1 dl vand i gryden sammen med Herbamare, og tilsæt de bagte grønsager og salt og peber (husk at fjerne skallen fra hvidløgene først).
Kom endnu 3 dl vand i gryden, blend det hele sammen med en stavblender, og smag til med salt og peber.
Lad hokkaidosuppen stå og småsimre i 10 min. Er den for tyk, så kom mere vand i.
Skær æbler i tern, abrikoserne i mindre stykker, og bland dem med hasselnødder, kikærter og krydderier samt olie.
Bag blandingen i ovnen ved 175 grader i 15 min.
Server hokkaidosuppen med crumble på toppen.
Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her