Rør gæren ud i vandet, tilsæt de to slags mel, og ælt dejen og ælt dejen i 4 minutter i hånden eller på røremaskine.Tilsæt salt, og ælt endnu et minut.
Vend dejen ud på en bordplade, som er smurt med olie, og vend dejen godt rundt. Lad dejen hvile i 20 min.
Form dejen til 6 kugler, sæt dem på bageplade og dæk med køkkenfilm.
Lad dem stå på bordet i 2 timer, og stil dem så til hævning natten over på køl.
På dagen
Sæt en bageplade/pizzasten i ovnen. Forvarm ovnen til max. varme i mindst 30 min.
Tag en dejkugle ud af køleskabet, og drys lidt mel over. Tryk og træk dejen ud til en flad, rund pizza, og lav en lille kant.
Fordel blåskimmelost på pizzabunden, og bag den sprød og gylden ved maksimal varme. Det tager ca. 10-14 min.
Tag pizzaen ud af ovnen, fordel pæreskiver fra en halv pære på hver pizzabund, drys med valnødder, og pynt med brøndkarse. Server straks!