Fennikelsalat med bær

Prøv denne skønne grill-salat med fennikel, blandede bær og vinaigrettedressing næste gang du fyrer op for grillen.

29. juni 2015 af Michelle Kristensen

Fennikelsalat

8 personer

2 stk. fennikel
125 g blåbær
125 g brombær
1 pk. bull’s blood salat
1 lille håndfuld pistacienødder
1 håndfuld frisk koriander
Saft og skal fra ¼ økocitron

Dressing
1 spsk. olivenolie
2 spsk. lys balsamico
1 tsk. dijonsennep
1 knivspids stevia
4 spsk. vand
1 knivspids havsalt


Sådan laver du fennikelsalat

  • Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen.
  • Skær de to fennikler i 8 kvarter, og grill dem i 4 min. Husk at vende dem undervejs.
  • Kom citronsaft og skal over dem, lige når de er færdige.
  • Bland alt grønt og bær, og drys koriander og grofthakkede pistacienødder.

  • Hæld til sidst dressingen over.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: