Grøn sommersalat med pulled pork

5 timer
430 kcal

Der er smæk på farverne med denne grønne sommersalat med broccoli, pulled pork og knaldrøde ribs.

Grøn sommersalat med pulled pork

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

1 person

  • 400 g broccoli
  • 1 dl græskarkerner
  • 2 håndfuld salturt eller dild
  • 2 stilk estragon
  • 8 blade grøn havesyre eller lidt citronsaft
  • 1 dl ribs
  • 2 nakkesteg
  • 10 spsk. stødt stjerneanis
  • 10 spsk. flagesalt
  • 2 nip havsalt

Sådan laver du grøn sommersalat med pulled pork

  • Pulledpork Fjern eventuelle sener og fedtansamlinger fra stegen.

  • Gnub stjerneanis og havsalt godt ind i stegen, kom den i en stegepose, og steg den i ovnen ved 110 grader i 4-5 timer, indtil den falder fra hinanden, når man trykker på den. Riv kødet i lunser med to gafler.

  • Skyl broccolien, og hak den til fint smuld på foodprocessoren.

  • Rist græskarkernerne på en middelvarm pande, til de er gyldne.

  • Skyl ribs og salturt. Skyl estragon og havesyre, og hak urterne groft.

  • Anret gris, græskarkerner, urter og ribs på en tallerken, og dæk det hele til med broccolismuld.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background