Grøn sommersalat med pulled pork

Der er smæk på farverne med denne grønne sommersalat med broccoli, pulled pork og knaldrøde ribs.

30. juli 2015 af Augusta Sørensen

Det skal du bruge

1 person

200 g broccoli
½ dl græskarkerner
1 håndfuld salturt eller dild
1 stilk estragon
4 blade grøn havesyre eller lidt citronsaft
½ dl ribs
1 nakkesteg
5 spsk. stødt stjerneanis
5 spsk. flagesalt
1 nip havsalt


Sådan laver du grøn sommersalat

  • Pulledpork Fjern eventuelle sener og fedtansamlinger fra stegen.
  • Gnub stjerneanis og havsalt godt ind i stegen, kom den i en stegepose, og steg den i ovnen ved 110 grader i 4-5 timer, indtil den falder fra hinanden, når man trykker på den. Riv kødet i lunser med to gafler.
  • Skyl broccolien, og hak den til fint smuld på foodprocessoren.
  • Rist græskarkernerne på en middelvarm pande, til de er gyldne.
  • Skyl ribs og salturt. Skyl estragon og havesyre, og hak urterne groft.
  • Anret gris, græskarkerner, urter og ribs på en tallerken, og dæk det hele til med broccolismuld.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: