Grøn sommersalat med pulled pork

5 timer
430 kcal

Der er smæk på farverne med denne grønne sommersalat med broccoli, pulled pork og knaldrøde ribs.

Grøn sommersalat med pulled pork

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

1 person

  • 400 g broccoli
  • 1 dl græskarkerner
  • 2 håndfuld salturt eller dild
  • 2 stilk estragon
  • 8 blade grøn havesyre eller lidt citronsaft
  • 1 dl ribs
  • 2 nakkesteg
  • 10 spsk. stødt stjerneanis
  • 10 spsk. flagesalt
  • 2 nip havsalt

Sådan laver du grøn sommersalat med pulled pork

  • Pulledpork Fjern eventuelle sener og fedtansamlinger fra stegen.

  • Gnub stjerneanis og havsalt godt ind i stegen, kom den i en stegepose, og steg den i ovnen ved 110 grader i 4-5 timer, indtil den falder fra hinanden, når man trykker på den. Riv kødet i lunser med to gafler.

  • Skyl broccolien, og hak den til fint smuld på foodprocessoren.

  • Rist græskarkernerne på en middelvarm pande, til de er gyldne.

  • Skyl ribs og salturt. Skyl estragon og havesyre, og hak urterne groft.

  • Anret gris, græskarkerner, urter og ribs på en tallerken, og dæk det hele til med broccolismuld.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background