Grøn sommersalat med pulled pork

5 timer
430 kcal

Der er smæk på farverne med denne grønne sommersalat med broccoli, pulled pork og knaldrøde ribs.

Grøn sommersalat med pulled pork

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

1 person

  • 400 g broccoli
  • 1 dl græskarkerner
  • 2 håndfuld salturt eller dild
  • 2 stilk estragon
  • 8 blade grøn havesyre eller lidt citronsaft
  • 1 dl ribs
  • 2 nakkesteg
  • 10 spsk. stødt stjerneanis
  • 10 spsk. flagesalt
  • 2 nip havsalt

Sådan laver du grøn sommersalat med pulled pork

  • Pulledpork Fjern eventuelle sener og fedtansamlinger fra stegen.

  • Gnub stjerneanis og havsalt godt ind i stegen, kom den i en stegepose, og steg den i ovnen ved 110 grader i 4-5 timer, indtil den falder fra hinanden, når man trykker på den. Riv kødet i lunser med to gafler.

  • Skyl broccolien, og hak den til fint smuld på foodprocessoren.

  • Rist græskarkernerne på en middelvarm pande, til de er gyldne.

  • Skyl ribs og salturt. Skyl estragon og havesyre, og hak urterne groft.

  • Anret gris, græskarkerner, urter og ribs på en tallerken, og dæk det hele til med broccolismuld.