Grøn sommersalat med pulled pork
Der er smæk på farverne med denne grønne sommersalat med broccoli, pulled pork og knaldrøde ribs.
Der er smæk på farverne med denne grønne sommersalat med broccoli, pulled pork og knaldrøde ribs.
Pulledpork Fjern eventuelle sener og fedtansamlinger fra stegen.
Gnub stjerneanis og havsalt godt ind i stegen, kom den i en stegepose, og steg den i ovnen ved 110 grader i 4-5 timer, indtil den falder fra hinanden, når man trykker på den. Riv kødet i lunser med to gafler.
Skyl broccolien, og hak den til fint smuld på foodprocessoren.
Rist græskarkernerne på en middelvarm pande, til de er gyldne.
Skyl ribs og salturt. Skyl estragon og havesyre, og hak urterne groft.
Anret gris, græskarkerner, urter og ribs på en tallerken, og dæk det hele til med broccolismuld.
På vores site og app får du bl.a.: