Paella med ris, rejer og muslinger

30 minutter
554 kcal

Lækker paella med skaldyr og 40% flere kostfibre end den klassiske version.

Paella

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 160 g fuldkornsris
  • 2 tsk. karry
  • 2 tsk. olivenolie
  • 4 dl vand
  • 100 g porre
  • 100 g rød peberfrugt
  • 200 g sukkerærter
  • 4 fed hvidløg
  • 2 tsk. olivenolie
  • 800 g blåmuslinger med skal
  • 200 g store rejer med skal
  • 2 bundt purløg
  • 4 citronbåde

Tilberedning

  • Svits karry i en teskefuld olie i en gryde. Kom ris ved, og vend rundt. Drys med salt og peber, og hæld vandet over. Læg låg på, og kog i ca. 20 min., til risene er møre.
  • Snit alle grønsager i mundrette bidder, og vend dem med en teskefuld olie. Steg dem i ovnen ved 225 grader i 5 min.
  • Skrub blåmuslingerne, og damp dem i lidt vand, evt. med lidt citron, i ca. 5 min., til de er åbnet. Bland ris, grønsager, rejer og muslinger sammen, og stil det hele i ovnen ved 200 grader i 10 min. Server retten med citronbåde og et drys purløg.

Newsletter background