Slank livret: Minestronesuppe

70 minutter
567 kcal

Varmende favorit med betydeligt færre kalorier end originalitet.

Minestronesuppe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 gulerod
  • 4 stilke blegselleri
  • 2 tsk. olivenolie
  • 6 blade savojkål
  • 2 kartoffel
  • 2 courgette
  • 1 ds. flåede tomater
  • 1 liter grønsagssuppe
  • 1 dl røde linser el. udblødte, kogte hvide bønner
  • 10 stilke basilikum
  • 2 tsk. færdig grøn pesto
  • 40 g groft brød

Tilberedning

  • Du kan bruge bønner eller linser til denne ret. Hvis du bruger bønner, skal de først blødes op natten over, derefter skal vandet kasseres, og de skal koge 1 time i frisk vand.
  • Løg, hvidløg, gulerod og blegselleri renses, skrælles og snittes fint. Steg så det hele i olie.
  • Savojkål, kartoffel og courgette skæres i meget små tern og kommes i gryden til de første grønsager, når der er gået 5 min. Rør rundt, og tilsæt evt. mere olie.
  • Så tilsættes flåede tomater, suppe og linser (el. bønner), og det hele koger ved svag varme i 45 min.
  • Smag suppen til med basilikum, og server den rygende varm med pesto og evt. groft brød.