Slank livret: Minestronesuppe

Varmende favorit med betydeligt færre kalorier end originalitet.

10. maj 2009 af I FORM-redaktionen

Ingredienser til 1 person

½ løg
1 fed hvidløg
1 gulerod
2 stilke blegselleri
1 tsk. olivenolie
3 blade savojkål
1 kartoffel
1 courgette
½ dåse flåede tomater
Ca. ½ l grønsagssuppe
½ dl røde linser el. udblødte, kogte hvide bønner
5 stilke basilikum
1 tsk. færdig grøn pesto
20-25 g groft brød


Tilberedning

Du kan bruge bønner eller linser til denne ret. Hvis du bruger bønner, skal de først blødes op natten over, derefter skal vandet kasseres, og de skal koge 1 time i frisk vand. Løg, hvidløg, gulerod og blegselleri renses, skrælles og snittes fint. Steg så det hele i olie. Savojkål, kartoffel og courgette skæres i meget små tern og kommes i gryden til de første grønsager, når der er gået 5 min. Rør rundt, og tilsæt evt. mere olie. Så tilsættes flåede tomater, suppe og linser (el. bønner), og det hele koger ved svag varme i 45 min. Smag suppen til med basilikum, og server den rygende varm med pesto og evt. groft brød.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: