Slank livret: Hønsefrikassé med grønt

Halvt så meget fedt og dobbelt så mange grønsager

13. april 2010 af I FORM

1 person

1 kyllingebryst
1/2 liter hønsebouillon
1 porre
150 g grønne asparges
100 g hvide asparges
100 g blomkålsbuketter
1 tsk. majsstivelse
Salt og peber
1/2 bundt dild


Tilbehør
50 g vildrisblanding, salatskud i blanding


Tilberedning

Kog kyllingebrystet i bouillonen i 12 min. Tag det op, og skær det i store stykker. Skær skrællede hvide asparges i store stykker, og kog dem i 5 min. i samme bouillon. Skær porrer i grove stykker, og kog dem med i 4 min. Kog til sidst store stykker grønne asparges og blomkål i buketter med i 2 min. Tag det hele op.

Mål 11⁄2 dl suppe af, og rør det med majsstivelsen udrørt i lidt koldt vand. Lad det koge i 1 min. Tilsæt halvdelen af dilden i små buketter og alle grønsager og kyllingen.

Smag til med salt og peber, juster konsistensen med lidt mere suppe om nødvendigt, og server med grøn salat, ris og frisk dild over.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: