Slank livret: Fish and chips

Fish and chips – uhmm…det lokker, men er jo ikke lige frem den sundeste spise. Eller er det?

Fish and chips

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 30 minutter

Tid i alt: 40 minutter

INGREDIENSER

150 g kartofler

150 g selleriknold

150 g gulerod

1 tsk. olivenolie

Salt og Peber

½ dl persille

250 g fiskefileter (4 stk.)

2 spsk. groft rugmel

2 tsk. sesamfrø

10 g smør

1½ spsk. pickles

1 tsk. mayonnaise

1 spsk. tyk yoghurt

5 kapers

½ citron

300 g broccoli

Tilberedning

Skær kartofler, selleri og gulerødder i grove stænger, vend dem i olie, salt og peber, og steg dem i ovnen ved 200 grader i 30 min. Vend dem så i grofthakket persille. Vend fiskefileter i en blanding af rugmel og sesamfrø, og steg dem herefter brune i smør på pande. Blend nu pickles med mayonnaise og yoghurt, og smag til med hakket kapers. Server retten med citronbåde og dampede broccolibuketter til.

Gevinst pr. portion

Energi: 475 kcal

Protein: 38,8 g

Fedt: 15,4 g

Kulhydrat: 53,2 g

Kostfibre: 14,8 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: