Slank livret: Fish and chips

40 minutter
475 kcal

Fish and chips – uhmm…det lokker, men er jo ikke lige frem den sundeste spise. Eller er det?

Fish and chips

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g kartofler
  • 150 g selleriknold
  • 150 g gulerod
  • 1 tsk. olivenolie
  • Salt og Peber
  • ½ dl persille
  • 250 g fiskefileter (4 stk.)
  • 2 spsk. groft rugmel
  • 2 tsk. sesamfrø
  • 10 g smør
  • 1½ spsk. pickles
  • 1 tsk. mayonnaise
  • 1 spsk. tyk yoghurt
  • 5 kapers
  • ½ citron
  • 300 g broccoli

Tilberedning

Skær kartofler, selleri og gulerødder i grove stænger, vend dem i olie, salt og peber, og steg dem i ovnen ved 200 grader i 30 min. Vend dem så i grofthakket persille. Vend fiskefileter i en blanding af rugmel og sesamfrø, og steg dem herefter brune i smør på pande. Blend nu pickles med mayonnaise og yoghurt, og smag til med hakket kapers. Server retten med citronbåde og dampede broccolibuketter til.