Slank livret: Fish and chips

Fish and chips – uhmm…det lokker, men er jo ikke lige frem den sundeste spise. Eller er det?

1. januar 2010 af I FORM

Ingredienser til 2 personer

150 g kartofler
150 g selleriknold
150 g gulerod
1 tsk. olivenolie
Salt og Peber
½ dl persille
250 g fiskefileter (4 stk.)
2 spsk. groft rugmel
2 tsk. sesamfrø
10 g smør
1½ spsk. pickles
1 tsk. mayonnaise
1 spsk. tyk yoghurt
5 kapers
½ citron
300 g broccoli


Tilberedning

Skær kartofler, selleri og gulerødder i grove stænger, vend dem i olie, salt og peber, og steg dem i ovnen ved 200 grader i 30 min. Vend dem så i grofthakket persille. Vend fiskefileter i en blanding af rugmel og sesamfrø, og steg dem herefter brune i smør på pande. Blend nu pickles med mayonnaise og yoghurt, og smag til med hakket kapers. Server retten med citronbåde og dampede broccolibuketter til.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler