Slank livret: Farsbrød

Klassisk ret serveret med ratatouille.

Farsbrød

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 30 minutter

Tid i alt: 45 minutter

INGREDIENSER

150 g hakket magert svinekød, 5-8 pct. fedt

½ æg

½ fintrevet løg

Salt og peber

1 spsk. Cultura

½ dl hakket timian

2 soltørrede tomater, finthakkede

Evt. 1 spsk. havregryn

½ løg i tern

100 g rød peberfrugt i tern

100 g gul peberfrugt i tern

100 g aubergine i tern

100 g grøn courgette i tern

3 fed hvidløg

100 g tomater i store både

2 dl blandet basilikum, timian, rosmarin og persille

2 tsk. olivenolie

Salt og peber

Tilberedning


Rør en fars af hakket kød, æg, løg, salt, peber, Cultura, timian og soltørrede tomater. Hvis farsen er for lind, kan du tilsætte 1 spsk. blendede havregryn. Form et farsbrød. Steg 25-30 min. i ovnen ved 185 grader.

Sæt samtidig et stort fad/bradepande i ovnen med grønsagerne, dryppet med lidt olie og drysset med salt og peber. Når kødet er færdigt, tjekkes grønsagerne. Skal de bages lidt mere, skruer du op for varmen og vender dem lidt rundt. Ved servering vendes med hakkede krydderurter - lad evt. persille og rosmarin bage med i ovnen, og vend så basilikum og timian i til sidst.

Gevinst pr. portion

Energi: 509 kcal

Protein: 46,5 g

Fedt: 20,4 g

Kulhydrat: 42,1 g

Kostfibre: 13,7 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: