Slank livret: Farsbrød

45 minutter
509 kcal

Klassisk ret serveret med ratatouille.

Farsbrød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 300 g hakket magert svinekød, 5-8 pct. fedt
  • 1 æg
  • 1 fintrevet løg
  • Salt og peber
  • 2 spsk. Cultura
  • 1 dl hakket timian
  • 4 soltørrede tomater, finthakkede
  • spsk. havregryn
  • 1 løg i tern
  • 200 g rød peberfrugt i tern
  • 200 g gul peberfrugt i tern
  • 200 g aubergine i tern
  • 200 g grøn courgette i tern
  • 6 fed hvidløg
  • 200 g tomater i store både
  • 4 dl blandet basilikum, timian, rosmarin og persille
  • 4 tsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 300 g hakket magert svinekød, 5-8 pct. fedt
  • 1 æg
  • 1 fintrevet løg
  • Salt og peber
  • 2 spsk. Cultura
  • 1 dl hakket timian
  • 4 soltørrede tomater, finthakkede
  • spsk. havregryn
  • 1 løg i tern
  • 200 g rød peberfrugt i tern
  • 200 g gul peberfrugt i tern
  • 200 g aubergine i tern
  • 200 g grøn courgette i tern
  • 6 fed hvidløg
  • 200 g tomater i store både
  • 4 dl blandet basilikum, timian, rosmarin og persille
  • 4 tsk. olivenolie
  • Salt og peber

Tilberedning

Rør en fars af hakket kød, æg, løg, salt, peber, Cultura, timian og soltørrede tomater. Hvis farsen er for lind, kan du tilsætte 1 spsk. blendede havregryn. Form et farsbrød. Steg 25-30 min. i ovnen ved 185 grader.

Sæt samtidig et stort fad/bradepande i ovnen med grønsagerne, dryppet med lidt olie og drysset med salt og peber. Når kødet er færdigt, tjekkes grønsagerne. Skal de bages lidt mere, skruer du op for varmen og vender dem lidt rundt. Ved servering vendes med hakkede krydderurter - lad evt. persille og rosmarin bage med i ovnen, og vend så basilikum og timian i til sidst.