Slank livret: Æggekage med laks

Ekstra mæthed, flere fibre og færre kalorier

1 person

100 g grønne bønner eller haricots verts
1 æg
1 æggehvide
30 g ricotta
50 g cherrytomater
50 g varmrøget laks
1 spsk. hakket frisk basilikum
Salt og peber


Tilbehør
200 gram grøn salat og halvanden skive groft rugbrød (75 gram)


Tilberedning

Kog bønnerne i saltet vand i 3 min. Pisk æg, æggehvider og ricotta sammen i en skål. Tilsæt bønner, halverede tomater, laks, basilikum, salt og peber.

Smør en form på ca. 7 cm i diameter, og kom massen heri. Bag æggekagen i ovnen ved 180 grader i 20 min., til den er gylden. Server med brød og grøn salat.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: