Æggekage med laks
1 person
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 7 minutter
Tilberedningstid: 23 minutter
Tid i alt: 30 minutter
INGREDIENSER
100 g grønne bønner eller haricots verts
1 æg
1 æggehvide
30 g ricotta
50 g cherrytomater
50 g varmrøget laks
1 spsk. hakket frisk basilikum
Salt og peber
Tilbehør
200 gram grøn salat og halvanden skive groft rugbrød (75 gram)
Sådan gør du
- Kog bønnerne i saltet vand i 3 min.
- Pisk æg, æggehvider og ricotta sammen i en skål.
- Tilsæt bønner, halverede tomater, laks, basilikum, salt og peber.
- Smør en form på ca. 7 cm i diameter, og kom massen heri. Bag æggekagen i ovnen ved 180 grader i 20 min., til den er gylden. Server med brød og grøn salat.
næringsindhold pr. person
Energi: 499 kcal
Protein: 37,1 g
Fedt: 17,5 g
Kulhydrat: 54,6 g
Kostfibre: 12,5 g