Slank livret: Æggekage med laks

30 minutter
499 kcal

Ekstra mæthed, flere fibre og færre kalorier

Æggekage med laks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 200 g grønne bønner eller haricots verts
  • 2 æg
  • 2 æggehvide
  • 60 g ricotta
  • 100 g cherrytomater
  • 100 g varmrøget laks
  • 2 spsk. hakket frisk basilikum
  • Salt og peber

Tilbehør

  • 400 gram grøn salat og halvanden skive groft rugbrød (75 gram)

Sådan gør du

  • Kog bønnerne i saltet vand i 3 min.

  • Pisk æg, æggehvider og ricotta sammen i en skål.

  • Tilsæt bønner, halverede tomater, laks, basilikum, salt og peber.

  • Smør en form på ca. 7 cm i diameter, og kom massen heri. Bag æggekagen i ovnen ved 180 grader i 20 min., til den er gylden. Server med brød og grøn salat.


Newsletter background