Sunde opskrifter Aftensmad Salat med ... Salat med rejer og citrusfrugter 20 minutter 223 kcal Fiskedag er så meget mere end en tør, paneret fiskefilet. Eksempelvis kunne det være denne velsmagende salat med rejer og citrusfrugter. Af Augusta Sørensen 15. august 2018 FÅR DU NOK FISK? Spis gerne 350 g fisk og skaldyr om ugen – heraf 200 g fed fisk. © wichmann+bendtsen Rejesalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 sprøde salathoveder, her hjertesalat og frisésalat 1 håndfuld krydderurter, her brøndkarse og salturt 1 grape 1 citron 1 lime ½ grape, saften 2 spsk. akaciehonning Havsalt Sort peber, friskkværnet 200 g blandede rejer, her tigerrejer, kutterrejer og fjordrejer Sådan laver du salat med rejer og citrusfrugter Skyl salater og krydderurter, og bræk dem i mundrette stykker. Pil de tre citrusfrugter, fjern hinderne, og skær fileter af citruskødet. Rør en dressing af grapesaft og honning, og smag til med salt og peber. Vend salatblade og krydderurter rundt i dressingen. Anret med citrusfileter og de forskellige slags rejer. SalatCitronRejerFisk