Sunde opskrifter Aftensmad Rødbedesal... Rødbedesalat med rødkål, rødløg og feta 15 minutter 109 kcal Få en grøn middag klædt i rødt med denne rødbedesalat, der både mætter, ser flot ud og er fyldt med sunde kostfibre og C-vitamin. Velbekomme! Af Signe Moesby Leth 8. februar 2022 RØDBEDESALAT – lækker og flot servering! © wichmann+bendtsen Rødbedesalat med rødkål, rødløg og feta Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 75 g rødbeder 75 g rødkål ½ lille rødløg Vinaigrette: ½ tsk. dijonsennep ½ spsk. hvidvinseddike ½ spsk. olivenolie ½ spsk. citronsaft Havsalt Sort peber, friskkværnet Til anretning: 37 g fetaost 1 spsk. græskarkerner ½ håndfuld timian Sådan gør du Skræl rødbederne. Snit dem i helt fine skiver, og bland dem med fintsnittet rødkål og rødløg. Rist græskarkerner på en pande ved høj varme, til de begynder at poppe. Pisk vinaigretten grundigt sammen. Hæld den over salaten, og vend godt rundt. Anret salaten med smuldret fetaost, de ristede græskarkerner og grofthakket timian. SalatRødbederRødkål