Rødbedesalat med rødkål, rødløg og feta

15 minutter
109 kcal

Få en grøn middag klædt i rødt med denne rødbedesalat, der både mætter, ser flot ud og er fyldt med sunde kostfibre og C-vitamin. Velbekomme!

Rødbedesalat med rødkål, rødløg og feta

RØDBEDESALAT – lækker og flot servering!

© wichmann+bendtsen

Rødbedesalat med rødkål, rødløg og feta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 75 g rødbeder
  • 75 g rødkål
  • ½ lille rødløg

Vinaigrette:

  • ½ tsk. dijonsennep
  • ½ spsk. hvidvinseddike
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ spsk. citronsaft
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Til anretning:

  • 37 g fetaost
  • 1 spsk. græskarkerner
  • ½ håndfuld timian

Sådan gør du

  • Skræl rødbederne. Snit dem i helt fine skiver, og bland dem med fintsnittet rødkål og rødløg.
  • Rist græskarkerner på en pande ved høj varme, til de begynder at poppe.
  • Pisk vinaigretten grundigt sammen. Hæld den over salaten, og vend godt rundt.
  • Anret salaten med smuldret fetaost, de ristede græskarkerner og grofthakket timian.