Rødbedesalat med rødkål, rødløg og feta

15 minutter
109 kcal

Få en grøn middag klædt i rødt med denne rødbedesalat, der både mætter, ser flot ud og er fyldt med sunde kostfibre og C-vitamin. Velbekomme!

Rødbedesalat med rødkål, rødløg og feta

RØDBEDESALAT – lækker og flot servering!

© wichmann+bendtsen

Rødbedesalat med rødkål, rødløg og feta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 75 g rødbeder
  • 75 g rødkål
  • ½ lille rødløg

Vinaigrette:

  • ½ tsk. dijonsennep
  • ½ spsk. hvidvinseddike
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ spsk. citronsaft
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Til anretning:

  • 37 g fetaost
  • 1 spsk. græskarkerner
  • ½ håndfuld timian

Sådan gør du

  • Skræl rødbederne. Snit dem i helt fine skiver, og bland dem med fintsnittet rødkål og rødløg.
  • Rist græskarkerner på en pande ved høj varme, til de begynder at poppe.
  • Pisk vinaigretten grundigt sammen. Hæld den over salaten, og vend godt rundt.
  • Anret salaten med smuldret fetaost, de ristede græskarkerner og grofthakket timian.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background