Rødbede-suppe med peberrod og purløg

25 minutter
479 kcal

Lad denne himmelske rødbede-suppe varme dig godt op.

Skål med rødbede-suppe

Rødbede-suppe med peberrod og purløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 600 g rødbede, skrællet
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie

  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 buket timian

  • 10 cm peberrod
  • Havsalt
  • Kværnet sort peber

  • 2 tsk. koldpresset rapsolie

Topping

  • 6 spsk. skyr
  • 2 tsk. koldpresset rapsolie
  • 1 bundt purløg

Tilbehør

  • 2 skiv. grovbrød

Sådan laver du rødbede-suppe

  • Skær rødbeden i små tern, og sautér i olivenolie i et minuts tid.

  • Hæld bouillonen ved sammen med timian, og lad det simre i 15 minutter.

  • Tag timianen op.

  • Skræl og riv peberroden fint, og kom det i suppen med lidt salt, peber og rapsolie.

  • Blend suppen, og smag til.

  • Hæld suppen i to varme suppetallerkner.

  • Rør skyr med 2 tsk. rapsolie, og læg den som topping på suppen sammen med fintskåret purløg.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background