Rødbede-suppe med peberrod og purløg

25 minutter
479 kcal

Lad denne himmelske rødbede-suppe varme dig godt op.

Skål med rødbede-suppe

Rødbede-suppe med peberrod og purløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 600 g rødbede, skrællet
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie

  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 buket timian

  • 10 cm peberrod
  • Havsalt
  • Kværnet sort peber

  • 2 tsk. koldpresset rapsolie

Topping

  • 6 spsk. skyr
  • 2 tsk. koldpresset rapsolie
  • 1 bundt purløg

Tilbehør

  • 2 skiv. grovbrød

Sådan laver du rødbede-suppe

  • Skær rødbeden i små tern, og sautér i olivenolie i et minuts tid.
  • Hæld bouillonen ved sammen med timian, og lad det simre i 15 minutter.
  • Tag timianen op.
  • Skræl og riv peberroden fint, og kom det i suppen med lidt salt, peber og rapsolie.
  • Blend suppen, og smag til.
  • Hæld suppen i to varme suppetallerkner.
  • Rør skyr med 2 tsk. rapsolie, og læg den som topping på suppen sammen med fintskåret purløg.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background