Rødbede-suppe med peberrod og purløg

25 minutter
479 kcal

Lad denne himmelske rødbede-suppe varme dig godt op.

Skål med rødbede-suppe

Rødbede-suppe med peberrod og purløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 600 g rødbede, skrællet
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie

  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 buket timian

  • 10 cm peberrod
  • Havsalt
  • Kværnet sort peber

  • 2 tsk. koldpresset rapsolie

Topping

  • 6 spsk. skyr
  • 2 tsk. koldpresset rapsolie
  • 1 bundt purløg

Tilbehør

  • 2 skiv. grovbrød

Sådan laver du rødbede-suppe

  • Skær rødbeden i små tern, og sautér i olivenolie i et minuts tid.
  • Hæld bouillonen ved sammen med timian, og lad det simre i 15 minutter.
  • Tag timianen op.
  • Skræl og riv peberroden fint, og kom det i suppen med lidt salt, peber og rapsolie.
  • Blend suppen, og smag til.
  • Hæld suppen i to varme suppetallerkner.
  • Rør skyr med 2 tsk. rapsolie, og læg den som topping på suppen sammen med fintskåret purløg.