Sunde opskrifter Aftensmad Rødbede-su... Rødbede-suppe med peberrod og purløg 25 minutter 479 kcal Lad denne himmelske rødbede-suppe varme dig godt op. Af I FORM-redaktionen 31. januar 2017 Rødbede-suppe med peberrod og purløg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 600 g rødbede, skrællet 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie 1 liter grøntsagsbouillon 1 buket timian 10 cm peberrod Havsalt Kværnet sort peber 2 tsk. koldpresset rapsolie Topping 6 spsk. skyr 2 tsk. koldpresset rapsolie 1 bundt purløg Tilbehør 2 skiv. grovbrød Sådan laver du rødbede-suppe Skær rødbeden i små tern, og sautér i olivenolie i et minuts tid. Hæld bouillonen ved sammen med timian, og lad det simre i 15 minutter. Tag timianen op. Skræl og riv peberroden fint, og kom det i suppen med lidt salt, peber og rapsolie. Blend suppen, og smag til. Hæld suppen i to varme suppetallerkner. Rør skyr med 2 tsk. rapsolie, og læg den som topping på suppen sammen med fintskåret purløg. RødbederVegetar-opskrifterSuppe