Perlebygsalat med kylling og pesto

30 minutter
600 kcal

Dejligt mættende salat med perlebyg, kylling, pesto og tomat.

Perlebygsalat med kylling og pesto

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Perlebygsalat med kylling og pesto, 2 personer:

  • 100 g perlebryg
  • Havsalt
  • 200 g kyllingebryst
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Sort peber, friskkværnet
  • 4 spsk. pesto
  • 1 hjertesalat
  • 200 g cherrytomater
  • 1 håndfuld frisk basilikum

Persillepesto:

  • 40 g bredbladet persille
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 dl rapsolie
  • 1 fed hvidløg
  • 15 g parmesanost
  • 20 g græskarkerner
  • ½ tsk. havsalt
  • Lidt sort peber, friskkværnet
  • Lidt citronsaft

Sådan gør du:

  • Kog perlebyggen i 20 min. i rigeligt saltet vand. Skyl i koldt vand, og dryp af i en sigte.
  • Steg kylling på en varm pande i olie 5-6 min. på hver side. Drys med salt og peber. Læg til side, så den kan køle af.
  • Kom alle ingredienserne til persillepestoen i en minihakker eller foodprocessor, og kør, til konsistensen er ensartet.
  • Vend perlebyg sammen med ca. 4 spsk. af pestoen.
  • Snit salat, halvér tomaterne, og skær kyllingen i mundrette stykker. Bland det hele sammen med perlebyggen, og anret på et lille fad. Slut af med et drys friske basilikumblade.
  • Servér med resten af pestoen ved siden af.

TIP I stedet for perlebyg kan du bruge perlespelt eller quinoa.

LÆS OGSÅ: Ramsløg er også oplagt i en pesto


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background