Perlebygsalat med kylling og pesto

30 minutter
600 kcal

Dejligt mættende salat med perlebyg, kylling, pesto og tomat.

Perlebygsalat med kylling og pesto

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Perlebygsalat med kylling og pesto, 2 personer:

  • 100 g perlebryg
  • Havsalt
  • 200 g kyllingebryst
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Sort peber, friskkværnet
  • 4 spsk. pesto
  • 1 hjertesalat
  • 200 g cherrytomater
  • 1 håndfuld frisk basilikum

Persillepesto:

  • 40 g bredbladet persille
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 dl rapsolie
  • 1 fed hvidløg
  • 15 g parmesanost
  • 20 g græskarkerner
  • ½ tsk. havsalt
  • Lidt sort peber, friskkværnet
  • Lidt citronsaft

Sådan gør du:

  • Kog perlebyggen i 20 min. i rigeligt saltet vand. Skyl i koldt vand, og dryp af i en sigte.
  • Steg kylling på en varm pande i olie 5-6 min. på hver side. Drys med salt og peber. Læg til side, så den kan køle af.
  • Kom alle ingredienserne til persillepestoen i en minihakker eller foodprocessor, og kør, til konsistensen er ensartet.
  • Vend perlebyg sammen med ca. 4 spsk. af pestoen.
  • Snit salat, halvér tomaterne, og skær kyllingen i mundrette stykker. Bland det hele sammen med perlebyggen, og anret på et lille fad. Slut af med et drys friske basilikumblade.
  • Servér med resten af pestoen ved siden af.

TIP I stedet for perlebyg kan du bruge perlespelt eller quinoa.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background