Ovnstegt kyllingebryst med perlespeltsalat

30 minutter
549 kcal

Mangler du idéer til sund og nem aftensmad? Så prøv denne lækre kylling med perlespeltsalat. Den kan laves på kun 30 minutter.

Salat med kylling

Kylling med perlespeltsalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 70 g perlespelt
  • Kyllingebouillon eller grøntsagsbouillon
  • 2 kyllingebryster
  • 4 tsk. olivenolie
  • Salt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 fed hvidløg, finthakkede
  • 1 dl persille, finthakket
  • 1 dl purløg, fintklippet
  • 1 skalotteløg, i skiver
  • 1 citron, saften
  • 200 g ærter
  • 200 g spinat

Sådan laver du kylling med perlespeltsalat

  • Kog perlespelten i bouillon i stedet for vand efter anvisning på pakken.

  • Gnid kyllingebrysterne med 2 tsk. olie, salt og peber, og steg dem i ovnen ved 200 grader i 20 min., til kødet er gennemstegt.

  • Rør 2 tsk. olie, hvidløg, persille, purløg, løg, citronsaft, salt, peber og ærter sammen. Vend den kogte, lune spelt i. Kom spinat i, når spelten er kølet let af.

  • Skær kyllingebrysterne i skiver på skrå, og anret dem på to tallerkner ved siden af perlespeltsalaten.

Det behøver ikke at være besværligt at lave lækker og sund aftensmad. Her finder du en lang række opskrifter på aftensmad, du kan lave på under 30 minutter.