Kikærtesalat med broccoli og feta

Kikærter er proppet med vitaminer og mineraler. Prøv dem i denne salat med broccoli og fetaost til din fastedag.

2. december 2015 af I FORM

Kikærtesalat

1 person

20 g kikærter
1/8 broccoli
25 g gedefeta, smuldret
10 g mandler

Dressing

0,5-1 cm ingefær
Lidt fintrevet hvidløg
1 tsk. olivenolie
Saft af ¼ citron

 

Sådan laver du kikærtesalat

  • Læg kikærter i blød natten over. Hæld vandet fra næste dag, og kog dem 1 time i friskt vand.
  • Hak broccolien fint med en kniv eller i en foodprocessor.
  • Vend kikærter, broccoli, feta og mandler sammen.
  • Riv ingefær og hvidløg fint. Rør det sammen med olie, citronsaft og salt.
  • Hæld dressingen over salaten, og vend den godt rundt.

 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: