Sunde opskrifter Aftensmad Kikærtesal... Kikærtesalat med broccoli og feta 10 timer 251 kcal Kikærter er proppet med vitaminer og mineraler. Prøv dem i denne salat med broccoli og fetaost til din fastedag. Af I FORM-redaktionen 1. december 2015 Kikærtesalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 40 g kikærter 60 g broccoli 50 g gedefeta, smuldret 20 g mandler Dressing cm ingefær Lidt fintrevet hvidløg 2 tsk. olivenolie Saft af ¼ citron Sådan gør du Læg kikærter i blød natten over. Hæld vandet fra næste dag, og kog dem 1 time i friskt vand. Hak broccolien fint med en kniv eller i en foodprocessor. Vend kikærter, broccoli, feta og mandler sammen. Riv ingefær og hvidløg fint. Rør det sammen med olie, citronsaft og salt. Hæld dressingen over salaten, og vend den godt rundt. KikærterSalatBroccoliVegetar-opskrifter