Rødbedesalat

30 minutter
224 kcal

Lækker og farvestrålende - både som forret eller tilbehør

Rødbedesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge

  • 1 stor rødbede (ca. 250 g)
  • 1 bolsjebede (kan erstattes af
  • en alm. rødbede)
  • 50 g hasselnødder
  • 1 tsk. nøddeolie
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 6 kviste citrontimian
  • Salt og peber

Tilbehør

  • Groft brød

Sådan gør du:

  • Skræl den almindelige rødbede, og skær den i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand.

  • Blendes til mos med lidt kogevand og tilsættes lidt eddike, salt og peber.

  • Anret denne mos på bunden af tallerkenerne. Hasselnødderne rives groft eller hakkes.

  • Bolsjebeden skrælles og høvles i tynde flager med kartoffelskrælleren. Mosen drysses med nødder og timian, og flagerne anbringes som mønster.

  • Dryp med eddike og olie, og drys med salt og peber og mere timian. Server som forret eller tilbehør.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background