Rødbedesalat

Lækker og farvestrålende - både som forret eller tilbehør

20. november 2012 af I FORM

Det skal du bruge (til 2 pers.)
1 stor rødbede (ca. 250 g)
1 bolsjebede (kan erstattes af
en alm. rødbede)
50 g hasselnødder
1 tsk. nøddeolie
1 spsk. æbleeddike
6 kviste citrontimian
Salt og peber

Tilbehør

Groft brød

    Sådan gør du

  • Skræl den almindelige rødbede, og skær den i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand.
  • Blendes til mos med lidt kogevand og tilsættes lidt eddike, salt og peber.
  • Anret denne mos på bunden af tallerkenerne. Hasselnødderne rives groft eller hakkes.
  • Bolsjebeden skrælles og høvles i tynde flager med kartoffelskrælleren. Mosen drysses med nødder og timian, og flagerne anbringes som mønster.
  • Dryp med eddike og olie, og drys med salt og peber og mere timian. Server som forret eller tilbehør.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler