Rødbedesalat

30 minutter
224 kcal

Lækker og farvestrålende - både som forret eller tilbehør

Rødbedesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge

  • 1 stor rødbede (ca. 250 g)
  • 1 bolsjebede (kan erstattes af
  • en alm. rødbede)
  • 50 g hasselnødder
  • 1 tsk. nøddeolie
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 6 kviste citrontimian
  • Salt og peber

Tilbehør

  • Groft brød

Sådan gør du:

  • Skræl den almindelige rødbede, og skær den i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand.

  • Blendes til mos med lidt kogevand og tilsættes lidt eddike, salt og peber.

  • Anret denne mos på bunden af tallerkenerne. Hasselnødderne rives groft eller hakkes.

  • Bolsjebeden skrælles og høvles i tynde flager med kartoffelskrælleren. Mosen drysses med nødder og timian, og flagerne anbringes som mønster.

  • Dryp med eddike og olie, og drys med salt og peber og mere timian. Server som forret eller tilbehør.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background