Sunde opskrifter Aftensmad Rødbedesal... Rødbedesalat 30 minutter 224 kcal Lækker og farvestrålende - både som forret eller tilbehør Af I FORM-redaktionen 19. november 2012 Rødbedesalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer Det skal du bruge 1 stor rødbede (ca. 250 g) 1 bolsjebede (kan erstattes af en alm. rødbede) 50 g hasselnødder 1 tsk. nøddeolie 1 spsk. æbleeddike 6 kviste citrontimian Salt og peber Tilbehør Groft brød Sådan gør du: Skræl den almindelige rødbede, og skær den i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand. Blendes til mos med lidt kogevand og tilsættes lidt eddike, salt og peber. Anret denne mos på bunden af tallerkenerne. Hasselnødderne rives groft eller hakkes. Bolsjebeden skrælles og høvles i tynde flager med kartoffelskrælleren. Mosen drysses med nødder og timian, og flagerne anbringes som mønster. Dryp med eddike og olie, og drys med salt og peber og mere timian. Server som forret eller tilbehør. Rødbeder