Sunde opskrifter Aftensmad Rejecevich... Rejeceviche på avocadobund 20 minutter Smukke lyserøde rejer på cremet grøn avocadobund. Af I FORM-redaktionen 27. februar 2013 Rejeceviche på avocadobund Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 200 g store rejer 1 fed hvidløg tsk. finthakket frisk chili ½ tsk. revet frisk ingefær 1 spsk. olivenolie 1 spsk. vand ½ rødløg 1 lille tomat 1 håndfuld bønnespirer 1 spsk. finthakket citronmelisse 1 stor avocado ½ økologisk citron Havsalt og friskkværnet peber Dressing 1 spsk. mørk balsamicoeddike 2 spsk. græsk yoghurt ½ økologisk lime + skal tsk. stevia Havsalt og friskkværnet peber Sådan gør du Put rejerne i en marinade af olivenolie, vand, salt, peber, chili, ingefær og hvidløg. Sæt marinaden i køleskabet, og lad den trække, indtil resten er færdig. Mos avocadoen groft med finthakket citronmelisse og citron samt salt og peber. Hak rødløg og tomat fint, og rør dressingen sammen. Brug avocadomassen som bund. Vend rejer, tomat og rødløg sammen, og fordel det oven på avocadomassen. Top med bønnespirer, og server dressingen til. SkaldyrAvocado