Rejeceviche på avocadobund

20 minutter

Smukke lyserøde rejer på cremet grøn avocadobund.

Rejeceviche på avocadobund

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g store rejer
  • 1 fed hvidløg
  • tsk. finthakket frisk chili
  • ½ tsk. revet frisk ingefær
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. vand
  • ½ rødløg
  • 1 lille tomat
  • 1 håndfuld bønnespirer
  • 1 spsk. finthakket citronmelisse
  • 1 stor avocado
  • ½ økologisk citron
  • Havsalt og friskkværnet peber

Dressing

  • 1 spsk. mørk balsamicoeddike
  • 2 spsk. græsk yoghurt
  • ½ økologisk lime + skal
  • tsk. stevia
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Put rejerne i en marinade af olivenolie, vand, salt, peber, chili, ingefær og hvidløg.

  • Sæt marinaden i køleskabet, og lad den trække, indtil resten er færdig.

  • Mos avocadoen groft med finthakket citronmelisse og citron samt salt og peber.

  • Hak rødløg og tomat fint, og rør dressingen sammen.

  • Brug avocadomassen som bund.

  • Vend rejer, tomat og rødløg sammen, og fordel det oven på avocadomassen.

  • Top med bønnespirer, og server dressingen til.