Rejeceviche på avocadobund

20 minutter

Smukke lyserøde rejer på cremet grøn avocadobund.

Rejeceviche på avocadobund

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g store rejer
  • 1 fed hvidløg
  • tsk. finthakket frisk chili
  • ½ tsk. revet frisk ingefær
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. vand
  • ½ rødløg
  • 1 lille tomat
  • 1 håndfuld bønnespirer
  • 1 spsk. finthakket citronmelisse
  • 1 stor avocado
  • ½ økologisk citron
  • Havsalt og friskkværnet peber

Dressing

  • 1 spsk. mørk balsamicoeddike
  • 2 spsk. græsk yoghurt
  • ½ økologisk lime + skal
  • tsk. stevia
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Put rejerne i en marinade af olivenolie, vand, salt, peber, chili, ingefær og hvidløg.

  • Sæt marinaden i køleskabet, og lad den trække, indtil resten er færdig.

  • Mos avocadoen groft med finthakket citronmelisse og citron samt salt og peber.

  • Hak rødløg og tomat fint, og rør dressingen sammen.

  • Brug avocadomassen som bund.

  • Vend rejer, tomat og rødløg sammen, og fordel det oven på avocadomassen.

  • Top med bønnespirer, og server dressingen til.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background