Rejeceviche på avocadobund

Smukke lyserøde rejer på cremet grøn avocadobund.

28. februar 2013 af I FORM

2 personer
200 g store rejer
1 fed hvidløg
ⁱ⁄₆ tsk. finthakket frisk chili
½ tsk. revet frisk ingefær
1 spsk. olivenolie
1 spsk. vand
½ rødløg
1 lille tomat
1 håndfuld bønnespirer
1 spsk. finthakket citronmelisse
1 stor avocado
½ økologisk citron
Havsalt og friskkværnet peber


Dressing:

1 spsk. mørk balsamicoeddike
2 spsk. græsk yoghurt
½ økologisk lime + skal
ⁱ⁄₅ tsk. stevia
Havsalt og friskkværnet peber


  • Put rejerne i en marinade af olivenolie, vand, salt, peber, chili, ingefær og hvidløg.

  • Sæt marinaden i køleskabet, og lad den trække, indtil resten er færdig.
  • Mos avocadoen groft med finthakket citronmelisse og citron samt salt og peber.
  • Hak rødløg og tomat fint, og rør dressingen sammen.
  • Brug avocadomassen som bund.
  • Vend rejer, tomat og rødløg sammen, og fordel det oven på avocadomassen.
  • Top med bønnespirer, og server dressingen til.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: