Rejeceviche på avocadobund

20 minutter

Smukke lyserøde rejer på cremet grøn avocadobund.

Rejeceviche på avocadobund

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g store rejer
  • 1 fed hvidløg
  • tsk. finthakket frisk chili
  • ½ tsk. revet frisk ingefær
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. vand
  • ½ rødløg
  • 1 lille tomat
  • 1 håndfuld bønnespirer
  • 1 spsk. finthakket citronmelisse
  • 1 stor avocado
  • ½ økologisk citron
  • Havsalt og friskkværnet peber

Dressing

  • 1 spsk. mørk balsamicoeddike
  • 2 spsk. græsk yoghurt
  • ½ økologisk lime + skal
  • tsk. stevia
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Put rejerne i en marinade af olivenolie, vand, salt, peber, chili, ingefær og hvidløg.

  • Sæt marinaden i køleskabet, og lad den trække, indtil resten er færdig.

  • Mos avocadoen groft med finthakket citronmelisse og citron samt salt og peber.

  • Hak rødløg og tomat fint, og rør dressingen sammen.

  • Brug avocadomassen som bund.

  • Vend rejer, tomat og rødløg sammen, og fordel det oven på avocadomassen.

  • Top med bønnespirer, og server dressingen til.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background