Pizza med laks, spinat og feta

580 kcal

Hjemmelavet pizza er både sundere og mindre fed, og du har meget bedre styr på kvaliteten af de ting, som du vælger at komme ovenpå.

Pizza med laks, spinat og feta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ portion pizzadej
  • 4 spsk. Koncentreret tomatpuré
  • 2 tomater
  • 100 g spæd spinat
  • ½ tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 150 g laks
  • 25 g fårefeta

Tilberedning

  • Del dejen i 4 boller, og rul dem ud til runde, tynde bunde. (se grundopskrift)
  • Fordel tomatpureen over.

  • Skær tomaterne i meget tynde skiver, og fordel dem oven på pureen.

  • Bag nu pizzaerne ved 230 grader i 6 minutter.

  • Sauter spinaten i olie, og krydr med salt og peber.

  • Når spinaten har samlet sig i bunden af gryden, lægges den til afdrypning i en sigte.

  • Pres let, så du presser den overflødige væde væk.

  • Fordel derefter spinaten over tomaterne.

  • Skær laksen i tern, og fordel den over spinaten.

  • Drys til sidst den smuldrede feta over pizzaerne, og bag dem færdige ved 230 grader i ca. 6 minutter.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en perfekt sund pizza


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background