Pizza med laks, spinat og feta

Hjemmelavet pizza er både sundere og mindre fed, og du har meget bedre styr på kvaliteten af de ting, som du vælger at komme ovenpå.

Pizza med laks, spinat og feta

4 personer

INGREDIENSER

1 portion pizzadej

8 spsk. Koncentreret tomatpuré

4 tomater

200 g spæd spinat

1 tsk. ekstra jomfruolivenolie

Havsalt og friskkværnet sort peber

300 g laks

50 g fårefeta

Tilberedning

  • Del dejen i 4 boller, og rul dem ud til runde, tynde bunde. (se grundopskrift)

  • Fordel tomatpureen over.
  • Skær tomaterne i meget tynde skiver, og fordel dem oven på pureen.

  • Bag nu pizzaerne ved 230 grader i 6 minutter.
  • Sauter spinaten i olie, og krydr med salt og peber.
  • Når spinaten har samlet sig i bunden af gryden, lægges den til afdrypning i en sigte.

  • Pres let, så du presser den overflødige væde væk.
  • Fordel derefter spinaten over tomaterne.
  • Skær laksen i tern, og fordel den over spinaten.

  • Drys til sidst den smuldrede feta over pizzaerne, og bag dem færdige ved 230 grader i ca. 6 minutter.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en perfekt sund pizza

næringsindhold pr. person

Energi: 580 kcal

Protein: 32,8 g

Fedt: 13,9 g

Kulhydrat: 85,8 g

Kostfibre: 10,7 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: