Pizza med laks, spinat og feta

Hjemmelavet pizza er både sundere og mindre fed, og du har meget bedre styr på kvaliteten af de ting, som du vælger at komme ovenpå.

27. april 2011 af I FORM

4 personer

1 portion pizzadej, se grundopskrift

8 spsk. Koncentreret tomatpuré
4 tomater
200 g spæd spinat
1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og friskkværnet sort peber
300 g laks
50 g fårefeta

Tilberedning

  • Del dejen i 4 boller, og rul dem ud til runde, tynde bunde.

  • Fordel tomatpureen over.
  • Skær tomaterne i meget tynde skiver, og fordel dem oven på pureen.

  • Bag nu pizzaerne ved 230 grader i 6 minutter.
  • Sauter spinaten i olie, og krydr med salt og peber.
  • Når spinaten har samlet sig i bunden af gryden, lægges den til afdrypning i en sigte.

  • Pres let, så du presser den overflødige væde væk.
  • Fordel derefter spinaten over tomaterne.
  • Skær laksen i tern, og fordel den over spinaten.

  • Drys til sidst den smuldrede feta over pizzaerne, og bag dem færdige ved 230 grader i ca. 6 minutter.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler