Hvid pizza med kartofler og gedeost

Prøv denne hvide pizza med kartofler, rosmarin og den lækre smag fra gedeost.

27. april 2011 af I FORM

4 personer

1 portion pizzadej, se grundopskrift

1 skalotteløg
8 små kartofler
2 spsk. Ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og friskkværnet sort peber
1 bdt. rosmarin
100 g gedeost

Tilberedning

  • Del dejen i 4 eller 2 boller.
  • Rul dem ud til aflange, tynde bunde.
  • Snit løget i fine skiver, og skrub derefter kartoflerne, og snit dem fint på et snittejern.
  • Vend dem i olie, der er krydret let med salt og peber.
  • Læg først et fint lag løgskiver på pizzabundene og herefter et lag kartoffelskiver.
  • Pensl kanterne med den resterende olie.
  • Fordel kviste af rosmarin på pizzaerne – du kan også hakke den og drysse den over.
  • Smuldr gedeosten, eller læg den i skiver på pizzaerne.
  • Bag dem ved 230 grader i ca. 12 minutter.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: