Hvid pizza med kartofler og gedeost

72 minutter
581 kcal

Prøv denne hvide pizza med kartofler, rosmarin og den lækre smag fra gedeost.

Hvid pizza med kartofler og gedeost

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ portion pizzadej
  • ½ skalotteløg
  • 4 små kartofler
  • 1 spsk. Ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • ½ bundt rosmarin
  • 50 g gedeost

Sådan gør du

Se grundopskrift på pizzadej

  • Del dejen i 4 eller 2 boller,
  • Rul dem ud til aflange, tynde bunde.
  • Snit løget i fine skiver, og skrub derefter kartoflerne, og snit dem fint på et snittejern.
  • Vend dem i olie, der er krydret let med salt og peber.
  • Læg først et fint lag løgskiver på pizzabundene og herefter et lag kartoffelskiver.
  • Pensl kanterne med den resterende olie.
  • Fordel kviste af rosmarin på pizzaerne – du kan også hakke den og drysse den over.
  • Smuldr gedeosten, eller læg den i skiver på pizzaerne.
  • Bag dem ved 230 grader i ca. 12 minutter.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en perfekt sund pizza