Hvid pizza med kartofler og gedeost

Prøv denne hvide pizza med kartofler, rosmarin og den lækre smag fra gedeost.

Hvid pizza med kartofler og gedeost

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 30 minutter

Tilberedningstid: 12 minutter

Tid i alt: 72 minutter - Hævetid: 30 minutter

INGREDIENSER

1 skalotteløg

8 små kartofler

2 spsk. Ekstra jomfruolivenolie

Havsalt og friskkværnet sort peber

1 bundt rosmarin

100 g gedeost

1 portion pizzadej

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 eller 2 boller, se grundopskrift
  • Rul dem ud til aflange, tynde bunde.
  • Snit løget i fine skiver, og skrub derefter kartoflerne, og snit dem fint på et snittejern.
  • Vend dem i olie, der er krydret let med salt og peber.
  • Læg først et fint lag løgskiver på pizzabundene og herefter et lag kartoffelskiver.
  • Pensl kanterne med den resterende olie.
  • Fordel kviste af rosmarin på pizzaerne – du kan også hakke den og drysse den over.
  • Smuldr gedeosten, eller læg den i skiver på pizzaerne.
  • Bag dem ved 230 grader i ca. 12 minutter.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en perfekt sund pizza

næringsindhold pr. person

Energi: 581 kcal

Protein: 22,9 g

Fedt: 17,6 g

Kulhydrat: 87,5 g

Kostfibre: 9,2 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: