Andebryst på røde ris

9 timer
284 kcal

Giv dit andebryst et asiatisk twist med denne lækre opskrift, hvor andebrystet serveres på røde ris og med hjemmelavet misodip.

Andebryst på røde ris

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 andebrystfileter
  • ½ dl teriyaki
  • Sort peber

Misodip

  • 25 g misopaste
  • ¾ tsk. sesamolie
  • ½ spsk. tahin
  • ½ spsk. mirin
  • ½ tsk. fintrevet frisk ingefær
  • 1 dl røde fuldkornsris
  • Havsalt
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie

Tilbehør

  • Koriander

Tilberedning

Læg andekødet i en beholder sammen med teriyaki og lidt peber. Stil det på køl i 8 timer. Rør misodippen, og stil den på køl. Skyl og kog risene. Steg andekødet i olivenolie og med det fedt, som afsmeltes under stegningen (20 min. på skindsiden og 10 min. på den anden side). Pak andebrystet ind i bagepapir, læg et klæde om, og lad det hvile i 15 min. Skær det i 1 cm tykke skiver, og anret det på risene med misodip og frisk koriander.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background