Andebryst på røde ris

Giv dit andebryst et asiatisk twist med denne lækre opskrift, hvor andebrystet serveres på røde ris og med hjemmelavet misodip.

13. december 2010 af I FORM-redaktionen

Andebryst på røde ris

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 30 minutter

Tid i alt: 9 timer - Trækketid: 8 timer

INGREDIENSER

2 andebrystfileter

1 dl teriyaki

Sort peber

Misodip

50 g misopaste

1½ tsk. sesamolie

1 spsk. tahin

1 spsk. mirin

1 tsk. fintrevet frisk ingefær

2 dl røde fuldkornsris

Havsalt

1 spsk. ekstra jomfruolivenolie

Tilbehør

Koriander

Tilberedning

Læg andekødet i en beholder sammen med teriyaki og lidt peber. Stil det på køl i 8 timer. Rør misodippen, og stil den på køl. Skyl og kog risene. Steg andekødet i olivenolie og med det fedt, som afsmeltes under stegningen (20 min. på skindsiden og 10 min. på den anden side). Pak andebrystet ind i bagepapir, læg et klæde om, og lad det hvile i 15 min. Skær det i 1 cm tykke skiver, og anret det på risene med misodip og frisk koriander.

næringsindhold pr. person

Energi: 284 kcal

Protein: 18,5 g

Fedt: 10,3 g

Kulhydrat: 30 g

Kostfibre: 1,5 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: