Andebryst på røde ris

Giv dit andebryst et asiatisk twist med denne lækre opskrift, hvor andebrystet serveres på røde ris og med hjemmelavet misodip.

13. december 2010 af I FORM

4 personer

2 andebrystfileter
1 dl teriyaki
Sort peber


Misodip

50 g misopaste
1½ tsk. sesamolie
1 spsk. tahin
1 spsk. mirin
1 tsk. fintrevet frisk ingefær
2 dl røde fuldkornsris
Havsalt
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie


Tilbehør

Koriander


Tilberedning

Læg andekødet i en beholder sammen med teriyaki og lidt peber. Stil det på køl i 8 timer. Rør misodippen, og stil den på køl. Skyl og kog risene. Steg andekødet i olivenolie og med det fedt, som afsmeltes under stegningen (20 min. på skindsiden og 10 min. på den anden side). Pak andebrystet ind i bagepapir, læg et klæde om, og lad det hvile i 15 min. Skær det i 1 cm tykke skiver, og anret det på risene med misodip og frisk koriander.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler