Andebryst på røde ris

Giv dit andebryst et asiatisk twist med denne lækre opskrift, hvor andebrystet serveres på røde ris og med hjemmelavet misodip.

13. december 2010 af I FORM

4 personer

2 andebrystfileter
1 dl teriyaki
Sort peber


Misodip

50 g misopaste
1½ tsk. sesamolie
1 spsk. tahin
1 spsk. mirin
1 tsk. fintrevet frisk ingefær
2 dl røde fuldkornsris
Havsalt
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie


Tilbehør

Koriander


Tilberedning

Læg andekødet i en beholder sammen med teriyaki og lidt peber. Stil det på køl i 8 timer. Rør misodippen, og stil den på køl. Skyl og kog risene. Steg andekødet i olivenolie og med det fedt, som afsmeltes under stegningen (20 min. på skindsiden og 10 min. på den anden side). Pak andebrystet ind i bagepapir, læg et klæde om, og lad det hvile i 15 min. Skær det i 1 cm tykke skiver, og anret det på risene med misodip og frisk koriander.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: