Rødbeder er ikke bare flotte, de er også super sunde.

Bagte rødbeder med gedeost

Rødbederne bages i en time og serveres med vinaigrette, gedeost og rosa peberkorn.

13. december 2010 af I FORM

4 personer

200 g rødbede


4 tsk. af vinaigrette

4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. dijonsennep
Havsalt og friskkværnet sort peber
100 g blød gedeost
Rosa peberkorn


Tilberedning

Skrub rødbederne, og bag dem i ovnen ved 190 grader i 1 time. Pil dem, og lad dem afkøle. Skær dem i superfine skiver. Pisk vinaigretten, og dryp den over rødbederne. Bræk osten i mindre stykker, og kom den på rødbederne, og drys med lidt let knuste rosa peberkorn.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler