Bagte rødbeder med gedeost

70 minutter
125 kcal

Rødbederne bages i en time og serveres med vinaigrette, gedeost og rosa peberkorn.

Rødbeder er ikke bare flotte, de er også super sunde.

Bagte rødbeder med gedeost

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g rødbede

4 tsk. vinaigrette

  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ spsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk. dijonsennep
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 50 g blød gedeost
  • Rosa peberkorn

Tilberedning

Skrub rødbederne, og bag dem i ovnen ved 190 grader i 1 time. Pil dem, og lad dem afkøle. Skær dem i superfine skiver. Pisk vinaigretten, og dryp den over rødbederne. Bræk osten i mindre stykker, og kom den på rødbederne, og drys med lidt let knuste rosa peberkorn.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her