Rødbeder er ikke bare flotte, de er også super sunde.

Bagte rødbeder med gedeost

Rødbederne bages i en time og serveres med vinaigrette, gedeost og rosa peberkorn.

13. december 2010 af I FORM

4 personer

200 g rødbede


4 tsk. af vinaigrette

4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. dijonsennep
Havsalt og friskkværnet sort peber
100 g blød gedeost
Rosa peberkorn


Tilberedning

Skrub rødbederne, og bag dem i ovnen ved 190 grader i 1 time. Pil dem, og lad dem afkøle. Skær dem i superfine skiver. Pisk vinaigretten, og dryp den over rødbederne. Bræk osten i mindre stykker, og kom den på rødbederne, og drys med lidt let knuste rosa peberkorn.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: