Lakseburger med auberginebolle

15 minutter

Fisk i farven lilla. Så pæn og sund kan en burger faktisk være.

Lakseburger med auberginebolle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 g laksesteak
  • 1 aubergine
  • 4 små tomater i skiver
  • 40 g ristede pinjekerner
  • Havsalt og friskkværnet peber

Til stegning/grilning

  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Dilddressing

  • 1 dl græsk yoghurt
  • ½ spsk. god mayonnaise
  • 1 tsk. tamari
  • ½ bundt dild
  • ½ tsk. salt
  • 1 drys friskkværnet peber
  • 1 tsk. agavesirup

Tilberedning

  • Bland alle ingredienserne til dilddressingen sammen, og stil den på køl.

  • Grill eller steg laksesteakene med lidt olie, og drys med salt og peber.

  • Skær 4 skiver af auberginen, og grill dem med lidt olie.

  • Læg en aubergineskive på tallerkenen og en laksesteak ovenpå.

  • Hæld dressing over, og læg tomater på.

  • Drys med pinjekerner, og afslut med en aubergineskive øverst.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background