Lakseburger med auberginebolle

Fisk i farven lilla. Så pæn og sund kan en burger faktisk være.

26. juli 2012 af I FORM

2 personer
2 x 125 gram laksesteak
1 aubergine
4 små tomater i skiver
40 gram ristede pinjekerner
Havsalt og friskkværnet peber


Til stegning/grilning

2 tsk. olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber


Dilddressing

1 dl græsk yoghurt
½ spsk. god mayonnaise
1 tsk. tamari
½ bundt dild
½ tsk. salt
1 drys friskkværnet peber
1 tsk. agavesirup


  • Bland alle ingredienserne til dilddressingen sammen, og stil den på køl.
  • Grill eller steg laksesteakene med lidt olie, og drys med salt og peber.
  • Skær 4 skiver af auberginen, og grill dem med lidt olie.
  • Læg en aubergineskive på tallerkenen og en laksesteak ovenpå.
  • Hæld dressing over, og læg tomater på.
  • Drys med pinjekerner, og afslut med en aubergineskive øverst.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: