Lakseburger med auberginebolle

15 minutter

Fisk i farven lilla. Så pæn og sund kan en burger faktisk være.

Lakseburger med auberginebolle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 g laksesteak
  • 1 aubergine
  • 4 små tomater i skiver
  • 40 g ristede pinjekerner
  • Havsalt og friskkværnet peber

Til stegning/grilning

  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Dilddressing

  • 1 dl græsk yoghurt
  • ½ spsk. god mayonnaise
  • 1 tsk. tamari
  • ½ bundt dild
  • ½ tsk. salt
  • 1 drys friskkværnet peber
  • 1 tsk. agavesirup

Tilberedning

  • Bland alle ingredienserne til dilddressingen sammen, og stil den på køl.

  • Grill eller steg laksesteakene med lidt olie, og drys med salt og peber.

  • Skær 4 skiver af auberginen, og grill dem med lidt olie.

  • Læg en aubergineskive på tallerkenen og en laksesteak ovenpå.

  • Hæld dressing over, og læg tomater på.

  • Drys med pinjekerner, og afslut med en aubergineskive øverst.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background