Lakseburger med auberginebolle

15 minutter

Fisk i farven lilla. Så pæn og sund kan en burger faktisk være.

Lakseburger med auberginebolle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 g laksesteak
  • 1 aubergine
  • 4 små tomater i skiver
  • 40 g ristede pinjekerner
  • Havsalt og friskkværnet peber

Til stegning/grilning

  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Dilddressing

  • 1 dl græsk yoghurt
  • ½ spsk. god mayonnaise
  • 1 tsk. tamari
  • ½ bundt dild
  • ½ tsk. salt
  • 1 drys friskkværnet peber
  • 1 tsk. agavesirup

Tilberedning

  • Bland alle ingredienserne til dilddressingen sammen, og stil den på køl.
  • Grill eller steg laksesteakene med lidt olie, og drys med salt og peber.
  • Skær 4 skiver af auberginen, og grill dem med lidt olie.
  • Læg en aubergineskive på tallerkenen og en laksesteak ovenpå.
  • Hæld dressing over, og læg tomater på.
  • Drys med pinjekerner, og afslut med en aubergineskive øverst.