Portobelloburger – 5:2-kuren opskrifter
Burger med portobellosvamp


Kyllingeburger med portobellobolle

De store fine svampe er som skabt til låg og bund i denne burgervariant.

26. juli 2012 af I FORM

2 personer
250 gram hakket kyllingekød
4 portobellosvampe
½ orange peberfrugt
6 soltørrede tomater


Til stegning/grilning

2 tsk. olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber


Guacamole

1½ avocado
Saft og skal fra ½ økocitron
½ fed hvidløg
Et drys cayennepeber
1 lille hakket tomat
1 daddel
Lidt frisk koriander
Havsalt og friskkværnet peber


  • Kør alle ingredienserne til guacamolen groft sammen i en foodprocessor (stop, inden det bliver til mos), og stil det på køl.
  • Form kødet til to bøffer, krydr med olie, salt og peber, og grill eller steg dem.
  • Grill ligeledes portobellosvampene i lidt olie i ca. 1 min. på hver side, til de er gyldne.
  • Læg en portobellosvamp som bund, fyld guacamole i svampen, læg kyllingebøffen ovenpå, og fordel peberfrugt i skiver og soltørrede tomater på bøffen.
  • Slut af med en portobellosvamp som top. Pynt med lidt frisk koriander.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: