Portobelloburger – 5:2-kuren opskrifter
Burger med portobellosvamp


Kyllingeburger med portobellobolle

De store fine svampe er som skabt til låg og bund i denne burgervariant.

26. juli 2012 af I FORM

2 personer
250 gram hakket kyllingekød
4 portobellosvampe
½ orange peberfrugt
6 soltørrede tomater


Til stegning/grilning

2 tsk. olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber


Guacamole

1½ avocado
Saft og skal fra ½ økocitron
½ fed hvidløg
Et drys cayennepeber
1 lille hakket tomat
1 daddel
Lidt frisk koriander
Havsalt og friskkværnet peber


  • Kør alle ingredienserne til guacamolen groft sammen i en foodprocessor (stop, inden det bliver til mos), og stil det på køl.
  • Form kødet til to bøffer, krydr med olie, salt og peber, og grill eller steg dem.
  • Grill ligeledes portobellosvampene i lidt olie i ca. 1 min. på hver side, til de er gyldne.
  • Læg en portobellosvamp som bund, fyld guacamole i svampen, læg kyllingebøffen ovenpå, og fordel peberfrugt i skiver og soltørrede tomater på bøffen.
  • Slut af med en portobellosvamp som top. Pynt med lidt frisk koriander.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler