Sunde opskrifter Aftensmad Kyllingebu... Kyllingeburger med portobellobolle 25 minutter De store fine svampe er som skabt til låg og bund i denne burgervariant. Af I FORM-redaktionen 25. juli 2012 Kyllingeburger med portobellobolle Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 250 g hakket kyllingekød 4 portobellosvampe ½ orange peberfrugt 6 soltørrede tomater Til stegning/grilning 2 tsk. olivenolie Havsalt og friskkværnet peber Til stegning/grilning 2 tsk. olivenolie Havsalt og friskkværnet peber Guacamole 1½ avocado Saft og skal fra ½ økocitron ½ fed hvidløg 1 drys cayennepeber 1 lille hakket tomat 1 daddel Lidt frisk koriander Havsalt og friskkværnet peber Sådan gør du Kør alle ingredienserne til guacamolen groft sammen i en foodprocessor (stop, inden det bliver til mos), og stil det på køl. Form kødet til to bøffer, krydr med olie, salt og peber, og grill eller steg dem. Grill ligeledes portobellosvampene i lidt olie i ca. 1 min. på hver side, til de er gyldne. Læg en portobellosvamp som bund, fyld guacamole i svampen, læg kyllingebøffen ovenpå, og fordel peberfrugt i skiver og soltørrede tomater på bøffen. Slut af med en portobellosvamp som top. Pynt med lidt frisk koriander. BurgerSvampe