Kyllingeburger med portobellobolle

25 minutter

De store fine svampe er som skabt til låg og bund i denne burgervariant.

Portobelloburger – 5:2-kuren opskrifter

Kyllingeburger med portobellobolle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 250 g hakket kyllingekød
  • 4 portobellosvampe
  • ½ orange peberfrugt
  • 6 soltørrede tomater

Til stegning/grilning

  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Til stegning/grilning

  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Guacamole

  • avocado
  • Saft og skal fra ½ økocitron
  • ½ fed hvidløg
  • 1 drys cayennepeber
  • 1 lille hakket tomat
  • 1 daddel
  • Lidt frisk koriander
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kør alle ingredienserne til guacamolen groft sammen i en foodprocessor (stop, inden det bliver til mos), og stil det på køl.

  • Form kødet til to bøffer, krydr med olie, salt og peber, og grill eller steg dem.

  • Grill ligeledes portobellosvampene i lidt olie i ca. 1 min. på hver side, til de er gyldne.

  • Læg en portobellosvamp som bund, fyld guacamole i svampen, læg kyllingebøffen ovenpå, og fordel peberfrugt i skiver og soltørrede tomater på bøffen.

  • Slut af med en portobellosvamp som top. Pynt med lidt frisk koriander.