Kyllingeburger med portobellobolle

25 minutter

De store fine svampe er som skabt til låg og bund i denne burgervariant.

Portobelloburger – 5:2-kuren opskrifter

Kyllingeburger med portobellobolle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 250 g hakket kyllingekød
  • 4 portobellosvampe
  • ½ orange peberfrugt
  • 6 soltørrede tomater

Til stegning/grilning

  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Til stegning/grilning

  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Guacamole

  • avocado
  • Saft og skal fra ½ økocitron
  • ½ fed hvidløg
  • 1 drys cayennepeber
  • 1 lille hakket tomat
  • 1 daddel
  • Lidt frisk koriander
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kør alle ingredienserne til guacamolen groft sammen i en foodprocessor (stop, inden det bliver til mos), og stil det på køl.

  • Form kødet til to bøffer, krydr med olie, salt og peber, og grill eller steg dem.

  • Grill ligeledes portobellosvampene i lidt olie i ca. 1 min. på hver side, til de er gyldne.

  • Læg en portobellosvamp som bund, fyld guacamole i svampen, læg kyllingebøffen ovenpå, og fordel peberfrugt i skiver og soltørrede tomater på bøffen.

  • Slut af med en portobellosvamp som top. Pynt med lidt frisk koriander.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background