Kyllingeburger med portobellobolle

25 minutter

De store fine svampe er som skabt til låg og bund i denne burgervariant.

Portobelloburger – 5:2-kuren opskrifter

Kyllingeburger med portobellobolle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 250 g hakket kyllingekød
  • 4 portobellosvampe
  • ½ orange peberfrugt
  • 6 soltørrede tomater

Til stegning/grilning

  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Til stegning/grilning

  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Guacamole

  • avocado
  • Saft og skal fra ½ økocitron
  • ½ fed hvidløg
  • 1 drys cayennepeber
  • 1 lille hakket tomat
  • 1 daddel
  • Lidt frisk koriander
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kør alle ingredienserne til guacamolen groft sammen i en foodprocessor (stop, inden det bliver til mos), og stil det på køl.

  • Form kødet til to bøffer, krydr med olie, salt og peber, og grill eller steg dem.

  • Grill ligeledes portobellosvampene i lidt olie i ca. 1 min. på hver side, til de er gyldne.

  • Læg en portobellosvamp som bund, fyld guacamole i svampen, læg kyllingebøffen ovenpå, og fordel peberfrugt i skiver og soltørrede tomater på bøffen.

  • Slut af med en portobellosvamp som top. Pynt med lidt frisk koriander.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background