Grillet avocado og kyllingesalat

25 minutter

Snup en skøn salat med grillet avocado og kylling.

Grillet avocado og kyllingesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 avocado
  • 100 g kogte kidneybønner
  • 1 forårsløg
  • ½ mango
  • ¼ hoved radicchio
  • 50 g babyspinat
  • 1 tsk. olivenolie til grilning af avocado
  • 200 g kyllingebryst i strimler
  • 1 spsk. tamari

Dressing

  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • ½ fed hvidløg
  • 1 nip stevia
  • 1 nip frisk chili
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rør ingredienserne til dressingen sammen.
  • Steg kyllingestrimlerne med tamari på panden ved svag varme i ca. 6 min. på hver side.
  • Skær avocadoen i strimler, smør dem med olivenolie, og put så strimlerne på en varm grillpande 1-2 min på hver side.
  • Hak og snit grønsagerne og mangoen. Fordel kyllingestrimler, avocado, grønsager/frugt og kidneybønner på to tallerkener.
  • Hæld til sidst dressingen over salaten.