Grillet avocado og kyllingesalat

25 minutter

Snup en skøn salat med grillet avocado og kylling.

Grillet avocado og kyllingesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 avocado
  • 100 g kogte kidneybønner
  • 1 forårsløg
  • ½ mango
  • ¼ hoved radicchio
  • 50 g babyspinat
  • 1 tsk. olivenolie til grilning af avocado
  • 200 g kyllingebryst i strimler
  • 1 spsk. tamari

Dressing

  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • ½ fed hvidløg
  • 1 nip stevia
  • 1 nip frisk chili
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rør ingredienserne til dressingen sammen.

  • Steg kyllingestrimlerne med tamari på panden ved svag varme i ca. 6 min. på hver side.

  • Skær avocadoen i strimler, smør dem med olivenolie, og put så strimlerne på en varm grillpande 1-2 min på hver side.

  • Hak og snit grønsagerne og mangoen. Fordel kyllingestrimler, avocado, grønsager/frugt og kidneybønner på to tallerkener.

  • Hæld til sidst dressingen over salaten.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background