Grillet avocado og kyllingesalat

Snup en skøn salat med grillet avocado og kylling.

28. februar 2013 af I FORM

2 personer

1 avocado
100 g kogte kidneybønner
1 forårsløg
½ mango
¼ hoved radicchio
50 g babyspinat
1 tsk. olivenolie til grilning af avocado
200 g kyllingebryst i strimler
1 spsk. tamari

Elsker du også avocado? Se her, hvorfor du kan spise løs af den grønne stenfrugt

Dressing:

2 spsk. olivenolie
2 spsk. æblecidereddike
1 tsk. dijonsennep
½ fed hvidløg
En knivspids stevia
En knivspids frisk chili
Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rør ingredienserne til dressingen sammen.
  • Steg kyllingestrimlerne med tamari på panden ved svag varme i ca. 6 min. på hver side.
  • Skær avocadoen i strimler, smør dem med olivenolie, og put så strimlerne på en varm grillpande 1-2 min på hver side.
  • Hak og snit grønsagerne og mangoen. Fordel kyllingestrimler, avocado, grønsager/frugt og kidneybønner på to tallerkener.
  • Hæld til sidst dressingen over salaten.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: