Sunde opskrifter Aftensmad Grillet av... Grillet avocado og kyllingesalat 25 minutter Snup en skøn salat med grillet avocado og kylling. Af I FORM-redaktionen 27. februar 2013 Grillet avocado og kyllingesalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 avocado 100 g kogte kidneybønner 1 forårsløg ½ mango ¼ hoved radicchio 50 g babyspinat 1 tsk. olivenolie til grilning af avocado 200 g kyllingebryst i strimler 1 spsk. tamari Dressing 2 spsk. olivenolie 2 spsk. æblecidereddike 1 tsk. dijonsennep ½ fed hvidløg 1 nip stevia 1 nip frisk chili Havsalt og friskkværnet peber Sådan gør du Rør ingredienserne til dressingen sammen. Steg kyllingestrimlerne med tamari på panden ved svag varme i ca. 6 min. på hver side. Skær avocadoen i strimler, smør dem med olivenolie, og put så strimlerne på en varm grillpande 1-2 min på hver side. Hak og snit grønsagerne og mangoen. Fordel kyllingestrimler, avocado, grønsager/frugt og kidneybønner på to tallerkener. Hæld til sidst dressingen over salaten. AvocadoBønnerKyllingSalat