Grillet avocado og kyllingesalat

25 minutter

Snup en skøn salat med grillet avocado og kylling.

Grillet avocado og kyllingesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 avocado
  • 100 g kogte kidneybønner
  • 1 forårsløg
  • ½ mango
  • ¼ hoved radicchio
  • 50 g babyspinat
  • 1 tsk. olivenolie til grilning af avocado
  • 200 g kyllingebryst i strimler
  • 1 spsk. tamari

Dressing

  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • ½ fed hvidløg
  • 1 nip stevia
  • 1 nip frisk chili
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rør ingredienserne til dressingen sammen.

  • Steg kyllingestrimlerne med tamari på panden ved svag varme i ca. 6 min. på hver side.

  • Skær avocadoen i strimler, smør dem med olivenolie, og put så strimlerne på en varm grillpande 1-2 min på hver side.

  • Hak og snit grønsagerne og mangoen. Fordel kyllingestrimler, avocado, grønsager/frugt og kidneybønner på to tallerkener.

  • Hæld til sidst dressingen over salaten.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background