Sunde opskrifter Aftensmad Frisk "pas... Frisk "pasta" med pesto 10 minutter Den grønneste pastaret, der tilmed er hurtig at lave. Af I FORM-redaktionen 15. april 2012 Frisk "pasta" med pesto Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer Den friske pasta: 10 tykke asparges Pesto: ½ moden avocado ½ fed knust hvidløg ¼ tsk. havsalt ¾ dl ristede pinjekerner 1 dl frisk basilikum (let sammenpresset) Saft og skræl fra ½ økocitron dl vand Sådan gør du: Kør pinjekerner, salt og hvidløg i en foodprocessor, indtil pinjekernerne er i mindre stykker. Tilsæt herefter resten af ingredienserne til sovsen, og kør det sammen. Hvis du vil have konsistensen lidt tyndere, tilsætter du mere vand. Skær aspargesene i strimler med en kartoffelskræller. Hæld kogende vand over strimlerne, og lad det trække i 30-40 sekunder. Fordel strimlerne i to skåle, og server med pesto ovenpå. Pasta