Frisk "pasta" med pesto

10 minutter

Den grønneste pastaret, der tilmed er hurtig at lave.

Frisk "pasta" med pesto

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Den friske pasta:

  • 10 tykke asparges

Pesto:

  • ½ moden avocado
  • ½ fed knust hvidløg
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¾ dl ristede pinjekerner
  • 1 dl frisk basilikum (let sammenpresset)
  • Saft og skræl fra ½ økocitron
  • dl vand

Sådan gør du:

  • Kør pinjekerner, salt og hvidløg i en foodprocessor, indtil pinjekernerne er i mindre stykker.
  • Tilsæt herefter resten af ingredienserne til sovsen, og kør det sammen. Hvis du vil have konsistensen lidt tyndere, tilsætter du mere vand.
  • Skær aspargesene i strimler med en kartoffelskræller. Hæld kogende vand over strimlerne, og lad det trække i 30-40 sekunder.
  • Fordel strimlerne i to skåle, og server med pesto ovenpå.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background