Læs også

Grøn pasta

Frisk "pasta" med pesto

Den grønneste pastaret, der tilmed er hurtig at lave.

16. april 2012 af I FORM

Til 2 personer

Den friske pasta:

10 tykke asparges


Pesto:

½ moden avocado
½ fed knust hvidløg
¼ tsk. havsalt
¾ dl ristede pinjekerner
1 dl frisk basilikum
(let sammenpresset)
Saft og skræl fra ½ økocitron
½-1 dl vand


  • Kør pinjekerner, salt og hvidløg i en foodprocessor, indtil pinjekernerne er i mindre stykker.
  • Tilsæt herefter resten af ingredienserne til sovsen, og kør det sammen. Hvis du vil have konsistensen lidt tyndere, tilsætter du mere vand.
  • Skær aspargesene i strimler med en kartoffelskræller. Hæld kogende vand over strimlerne, og lad det trække i 30-40 sekunder.
  • Fordel strimlerne i to skåle, og server med pesto ovenpå.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: