Frisk "pasta" med pesto

10 minutter

Den grønneste pastaret, der tilmed er hurtig at lave.

Frisk "pasta" med pesto

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Den friske pasta:

  • 10 tykke asparges

Pesto:

  • ½ moden avocado
  • ½ fed knust hvidløg
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¾ dl ristede pinjekerner
  • 1 dl frisk basilikum (let sammenpresset)
  • Saft og skræl fra ½ økocitron
  • dl vand

Sådan gør du:

  • Kør pinjekerner, salt og hvidløg i en foodprocessor, indtil pinjekernerne er i mindre stykker.
  • Tilsæt herefter resten af ingredienserne til sovsen, og kør det sammen. Hvis du vil have konsistensen lidt tyndere, tilsætter du mere vand.
  • Skær aspargesene i strimler med en kartoffelskræller. Hæld kogende vand over strimlerne, og lad det trække i 30-40 sekunder.
  • Fordel strimlerne i to skåle, og server med pesto ovenpå.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background