Tallerken med pizza og topping

På bare 15 minutter kan du servere en velsmagende aftensmad.

© wichmann+bendtsen

Minipizzaer med rejer og kartofler

Elsker du også pizza? Så prøv vores små, velsmagende pizzaer med rejer og kartofler.

Minipizzaer med rejer og kartofler

2 personer

10 g gær
2 tsk. havsalt
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
350-400 g durum- og speltmel, halvt af hver
200 g kartofler
2 fed hvidløg
20 g mozzarella
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
200 g rejer
½ bundt purløg

Sådan laver du minipizza med kartofler

  • Rør gær ud i 3 dl vand. Tilsæt salt, olie og ca. halvdelen af melet. Rør rundt, og ælt dejen, mens du tilsætter det sidste mel, til dejen er glat og smidig.
  • Del dejen i 6 portioner, tril til boller, og lad dem stå tildækket på køkkenbordet.
  • Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Hak hvidløg fint, og skær mozzarella i skiver.
  • Rul dejen ud til 6 små pizzaer, og læg kartoffelskiverne på. Drys med hvidløg, salt og peber, og læg derefter osten på. Dryp med olivenolie, og bag pizzaerne i ovnen ved 225 gr. i 10 min.
  • Kom rejerne på, og bag pizza­erne i 5 min. mere. Drys med hakket purløg, og servér straks.

Vil du gøre din pizza lidt sundere? Så kan du finde inspiration her.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 527 kcal
Protein: 31 g
Fedt: 15 g
Kulhydrat: 69 g
Kostfibre: 5 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: