1
håndfuld
Blandet salat, fx frisé, hjertesalat og radicchio
2
tomater
Lidt ekstra jomfruolivenolie
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
Karrycreme
4
spsk.
mayonnaise
lidt karry
lidt citronsaft
havsalt
sort peber, friskkværnet
Sådan gør du
Gnid kyllingebrysterne med ekstra jomfruolivenolie, og steg dem på en pande i ca. 10 min. på hver side – først 1-2 min. på hver side ved høj varme, derefter steges der videre ved middelvarme. Krydr bagefter med salt og peber. Har du en grill, så grill dem endelig.
Rør karrycremen sammen, og smag til med karry, salt, peber og citronsaft.
Del salaterne i passende stykker, og skær tomaterne og kyllingebrysterne i skiver.
Lun fuldkornsbollerne, flæk dem, og fyld salat, tomat og kylling på underbollerne. Fordel karrycremen henover, læg overbollerne på, og servér.