Kyllingesandwich med karrycreme og tomat

25 minutter
567 kcal

Vi har skruet op for fuldkornene i vores version af den klassiske club sandwich, der kan nydes som nem aftensmad eller en ekstra lækker frokost.

Tallerken med kyllingesandwich

Kyllingesandwich med karrycreme og tomat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 kyllingebryst
  • 2 fuldkornsburgerbolle
  • 1 håndfuld Blandet salat, fx frisé, hjertesalat og radicchio
  • 2 tomater
  • Lidt ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Karrycreme

  • 4 spsk. mayonnaise
  • lidt karry
  • lidt citronsaft
  • havsalt
  • sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Gnid kyllingebrysterne med ekstra jomfruolivenolie, og steg dem på en pande i ca. 10 min. på hver side – først 1-2 min. på hver side ved høj varme, derefter steges der videre ved middelvarme. Krydr bagefter med salt og peber. Har du en grill, så grill dem endelig.
  • Rør karrycremen sammen, og smag til med karry, salt, peber og citronsaft.
  • Del salaterne i passende stykker, og skær tomaterne og kyllingebrysterne i skiver.
  • Lun fuldkornsbollerne, flæk dem, og fyld salat, tomat og kylling på underbollerne. Fordel karrycremen henover, læg overbollerne på, og servér.