Sunde opskrifter Aftensmad Kylling me... Kylling med sesam 20 minutter 498 kcal På bare 20 minutter kan du forvandle en ellers kedelig kyllingefilet til en opsigtsvækkende smagsoplevelse. Få opskriften her. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 17. august 2016 Kylling med sesam Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 kyllingebrystfileter 1 æg Ristede sesamfrø Ekstra jomfruolivenolie 1 dl ekstrafine grønne ærter 1 agurk 2 forårsløg 1 dl stængel bladselleri ½ fennikel 2 hjertesalater En håndfuld ærteskud 2 spsk. vinaigrette* Vinaigrette 1 spsk. dijonsennep ½ dl hvidvinseddike 2 dl ekstra jomfruolivenolie Havsalt Friskkværnet sort peber Sådan laver du kylling med sesam Vend kyllingefileterne i æg og sesam, og steg dem gyldne i olivenolie på begge sider ved middelhøj varme. Skru ned for varmen til lav-middel, og steg kyllingen færdig fra begge sider. Stegetid i alt ca. 6-10 minutter. Del agurken på langs, skær enderne fra, og fjern kernerne med en teske. Skær den fint på langs. Gør forårsløg og bladselleri i stand, og skær disse som agurken. Snit fennikel fint, gerne på snittejern for at få den helt fin. Gør salater og ærteskud i stand. Anret alt det grønne, dryp med vinaigrette, skær kyllingen i skiver, og anret disse på det grønne. SalatKylling