Kylling med sesam

20 minutter
498 kcal

På bare 20 minutter kan du forvandle en ellers kedelig kyllingefilet til en opsigtsvækkende smagsoplevelse. Få opskriften her.

Tallerken med kylling og grønt

Kylling med sesam

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 kyllingebrystfileter
  • 1 æg
  • Ristede sesamfrø
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • 1 dl ekstrafine grønne ærter
  • 1 agurk
  • 2 forårsløg
  • 1 dl stængel bladselleri
  • ½ fennikel
  • 2 hjertesalater
  • En håndfuld ærteskud
  • 2 spsk. vinaigrette*

Vinaigrette

  • 1 spsk. dijonsennep
  • ½ dl hvidvinseddike
  • 2 dl ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Friskkværnet sort peber

Sådan laver du kylling med sesam

  • Vend kyllingefileterne i æg og sesam, og steg dem gyldne i olivenolie på begge sider ved middelhøj varme.

  • Skru ned for varmen til lav-middel, og steg kyllingen færdig fra begge sider.

  • Stegetid i alt ca. 6-10 minutter.

  • Del agurken på langs, skær enderne fra, og fjern kernerne med en teske.

  • Skær den fint på langs.

  • Gør forårsløg og bladselleri i stand, og skær disse som agurken.

  • Snit fennikel fint, gerne på snittejern for at få den helt fin.

  • Gør salater og ærteskud i stand.

  • Anret alt det grønne, dryp med vinaigrette, skær kyllingen i skiver, og anret disse på det grønne.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background