Kylling med sesam
På bare 20 minutter kan du forvandle en ellers kedelig kyllingefilet til en opsigtsvækkende smagsoplevelse. Få opskriften her.
På bare 20 minutter kan du forvandle en ellers kedelig kyllingefilet til en opsigtsvækkende smagsoplevelse. Få opskriften her.
Vend kyllingefileterne i æg og sesam, og steg dem gyldne i olivenolie på begge sider ved middelhøj varme.
Skru ned for varmen til lav-middel, og steg kyllingen færdig fra begge sider.
Stegetid i alt ca. 6-10 minutter.
Del agurken på langs, skær enderne fra, og fjern kernerne med en teske.
Skær den fint på langs.
Gør forårsløg og bladselleri i stand, og skær disse som agurken.
Snit fennikel fint, gerne på snittejern for at få den helt fin.
Gør salater og ærteskud i stand.
Anret alt det grønne, dryp med vinaigrette, skær kyllingen i skiver, og anret disse på det grønne.