Kylling med rodtern og bagte tomater

20 minutter
369 kcal

Brug årstidens grøntsager som tilbehør til din aftensmad, når du laver kylling med rodtern og tomater. Det tager kun 20 minutter!

Kylling med rodtern og bagte tomater

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 gulerødder
  • 2 persillerødder/pastinakker
  • 1 håndfuld bredbladede persilleblade
  • 1 håndfuld brøndkarse
  • 16 cocktailtomater
  • 2 kyllingebrystfileter
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • Friskkværnet sort peber
  • Havsalt
  • 1 citron

Sådan gør du

  • Gør rødderne i stand, og skær dem i mindre tern.

  • Skyl og tør krydderurterne.

  • Skær persille groft.

  • Stil tomaterne i en 200 grader varm ovn i 10 min.

  • Dup kyllingen tør, smør med olivenolie, og grill/steg den

    ca. 5-6 min. på hver side. Giv den et let drys salt undervejs.

  • Skær citronen i halve på tværs.

  • Grill eller steg hver halve citron på skærefladen.

  • Steg rodtern i en spiskefuld olivenolie, krydr undervejs med salt og peber.

  • Ternene skal steges, så de er gyldne og stadig har bid.

  • Vend dem undervejs, og vend dem derefter med krydderurterne.

  • Anret kyllingen med rodtern, grillet citron og bagte tomater.