Kylling med rodtern og bagte tomater

20 minutter
369 kcal

Brug årstidens grøntsager som tilbehør til din aftensmad, når du laver kylling med rodtern og tomater. Det tager kun 20 minutter!

Kylling med rodtern og bagte tomater

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 gulerødder
  • 2 persillerødder/pastinakker
  • 1 håndfuld bredbladede persilleblade
  • 1 håndfuld brøndkarse
  • 16 cocktailtomater
  • 2 kyllingebrystfileter
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • Friskkværnet sort peber
  • Havsalt
  • 1 citron

Sådan gør du

  • Gør rødderne i stand, og skær dem i mindre tern.

  • Skyl og tør krydderurterne.

  • Skær persille groft.

  • Stil tomaterne i en 200 grader varm ovn i 10 min.

  • Dup kyllingen tør, smør med olivenolie, og grill/steg den

    ca. 5-6 min. på hver side. Giv den et let drys salt undervejs.

  • Skær citronen i halve på tværs.

  • Grill eller steg hver halve citron på skærefladen.

  • Steg rodtern i en spiskefuld olivenolie, krydr undervejs med salt og peber.

  • Ternene skal steges, så de er gyldne og stadig har bid.

  • Vend dem undervejs, og vend dem derefter med krydderurterne.

  • Anret kyllingen med rodtern, grillet citron og bagte tomater.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background