Sunde opskrifter Aftensmad Kold ærtes... Kold ærtesuppe 1,5 time 128 kcal Skøn og sommerlig ærtesuppe med mynte, perfekt til lune sommeraftner. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 1. juli 2014 Kold ærtesuppe Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 pers. 1 spsk. sort quinoa 2 skiver lufttørret skinke ¼ bundt fintklippet purløg 100 g ekstrafine ærter fra frost 1½ dl grønsagsbouillon ½ spsk. koldpresset rapsolie ¼ agurk ¼ håndfuld mynteblade ½ lime Havsalt og kværnet sort peber Evt. 1 tsk. peperoncini Agurkekrøller (skåret med tynd–skræller i tynde skiver på langs) Sådan gør du Quinoa skylles og koges. Læg skinken på bagepapir, og rist den i ovnen ved 200 grader i ca. 5 minutter. Læg den til afkøling, og hak den fint. Ærterne koges op med bouillon og 1 spsk. salt og blendes med olie, agurk og mynte. Smag til med limesaft, salt, peber og chili. Suppen afkøles og stilles på køl – 1 time inden servering. Anret med quinoa, skinke, purløg og evt. agurkekrøller. ÆrterSuppeVegetar-opskrifter