Kold ærtesuppe

1,5 time
128 kcal

Skøn og sommerlig ærtesuppe med mynte, perfekt til lune sommeraftner.

Kold ærtesuppe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 pers.

  • 1 spsk. sort quinoa
  • 2 skiver lufttørret skinke
  • ¼ bundt fintklippet purløg
  • 100 g ekstrafine ærter fra frost
  • 1½ dl grønsagsbouillon
  • ½ spsk. koldpresset rapsolie
  • ¼ agurk
  • ¼ håndfuld mynteblade
  • ½ lime
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • Evt. 1 tsk. peperoncini
  • Agurkekrøller (skåret med tynd–skræller i tynde skiver på langs)

Sådan gør du

  • Quinoa skylles og koges.

  • Læg skinken på bagepapir, og rist den i ovnen ved 200 grader i ca. 5 minutter. Læg den til afkøling, og hak den fint.

  • Ærterne koges op med bouillon og 1 spsk. salt og blendes med olie, agurk og mynte. Smag til med limesaft, salt, peber og chili.

  • Suppen afkøles og stilles på køl – 1 time inden servering.

  • Anret med quinoa, skinke, purløg og evt. agurkekrøller.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background