Kalvekød med frugt

30 minutter
425 kcal

Nyd mørt kød i kombination med æbler og brombær.

Kalvekød med frugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g selleri til mos
  • 400 g skært kalvekød i store tern
  • 150 g blandede svampe (svampemiks eller bare én slags)
  • 1 æble
  • 100 g brombær

Fra dit basislager:

  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 dl bouillon
  • 4 kviste rosmarin

Tilberedning

Kog sellerien i store tern til mos. Når den er klar, moses den groft med nogle dråber olie og smages til med salt og peber. Kødet brunes i lidt olie og drysses med salt og peber. Svampene kommes ved hele eller halve og brunes med. Tilsæt æble, rosmarin og bouillon, og lad det simre i 10 min. Kom brombær ved, og varm igennem i 1 min. Serveres med mosen.

Sund bonus

Du får rigtig mange fordøjelsesfremmende fibre samt E-vitamin og B-vitaminet niacin, som er en nøglebrik i kroppens stofskifteproces.