Kalvekød med frugt

Nyd mørt kød i kombination med æbler og brombær.

11. juni 2009 af I FORM

2 personer

300 g selleri til mos
400 g skært kalvekød i store tern
150 g blandede svampe (svampemiks eller bare én slags)
1 æble
100 g brombær


Fra dit basislager:

Olivenolie
Salt og peber
1 dl bouillon
4 kviste rosmarin


Tilberedning
Kog sellerien i store tern til mos. Når den er klar, moses den groft med nogle dråber olie og smages til med salt og peber. Kødet brunes i lidt olie og drysses med salt og peber. Svampene kommes ved hele eller halve og brunes med. Tilsæt æble, rosmarin og bouillon, og lad det simre i 10 min. Kom brombær ved, og varm igennem i 1 min. Serveres med mosen.

Sund bonus

Du får rigtig mange fordøjelsesfremmende fibre samt E-vitamin og B-vitaminet niacin, som er en nøglebrik i kroppens stofskifteproces.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: