Shakshuka
Shakshuka er æg kogt i tomatsauce og stammer fra Israel. Den spises normalt til morgenmad, men kan sagtens spises til frokost eller middag.
Shakshuka er æg kogt i tomatsauce og stammer fra Israel. Den spises normalt til morgenmad, men kan sagtens spises til frokost eller middag.
Hak løg og hvidløg fint, og snit rød peber i små stykker.
Svits løg og hvidløg i olie på panden, til det er gyldent. Kom rød peber, kommen og paprika ved, og lad det simre et par minutter.
Put kål og tomater i en blender, og kør det til en grov tomatsauce.
Hæld saucen op i panden, og lad det hele simre under låg i 15 minutter.
Lav små fordybninger i saucen, og slå forsigtigt æggene ud deri.
Læg låg på igen, og lad det simre i 2-3 minutter, indtil æggehviderne er stivnede.
Server med lidt bredbladet persille eller basilikum.
Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her
Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-