Steak med knuste kartofler og salat
Se her, hvordan du steger din bøf, så den bliver tilpas rød - så kan du lave hurtig aftensmad med steak, kartofler og grøn salat.
Se her, hvordan du steger din bøf, så den bliver tilpas rød - så kan du lave hurtig aftensmad med steak, kartofler og grøn salat.
Skær rødløgene i fine både.
Bland eddike, sukker/honning og salt i en bøtte, og kom løgene ved.
Ryst og vend godt. (De syltede løg kan spises efter ca. 20 min., men de kan også trække i længere tid på køl).
Skrub og kog kartoflerne møre.
Skyl og slyng salater og brøndkarse.
Skær de modne grønne tomater.
Dup kødet tørt, varm olien op på en pande, kom smør ved, lad det bruse op, steg kødet ca. 4 min. på hver side afhængigt af tykkelsen. Mærk med en finger: jo blødere - jo rødere!
Krydr undervejs med salt og peber.
Pisk dressingen.
Anret steaks med knuste kartofler (giv dem et let tryk med en stor ske), salat og brøndkarse.
Hæld 1 spsk. dressing og 2 spsk. syltede rødløg hen over salaten på hver tallerken.