Røget laks med stegt spidskål

10 minutter
357 kcal

Lav lynhurtig og lækker aftensmad med røget laks, spidskål, rygeost og radiser. Det tager kun 10 minutter.

Røget laks med stegt spidskål

Røget laks med stegt spidskål og radiser

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

2 personer

  • ½ spidskål
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 tsk. smør
  • Citron
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 200 g røget laks
  • 1 håndfuld ærteskud eller brøndkarse
  • 6 spsk. rygeost
  • 1 bundt purløg
  • ½ agurk
  • 6 radiser

Sådan laver du røget laks med spidskål

  • Varm olien op på en pande, kom smør ved, og lad det bruse op.

  • Skær kålen i kvarte, og steg dem på de to skråsider og lidt på “ryggen” i kort tid og ved høj varme, så kålen karamelliserer.

  • Krydr let med salt og peber.

  • Dryp med citron.

  • Anret laksen sammen med ærteskud og rygeosten med tætskåret purløg.

  • Skær afkernet agurk og radise i fine tern og stave, og anret.