Grønsagssuppe med hvidløg og hvide bønner
En skøn og mættende suppe, som er propfuld af grøntsager.
En skøn og mættende suppe, som er propfuld af grøntsager.
Skær løget i tern og steg dem i olie til de er blanke. Knus enebærene med et bredt knivblad og kom dem i sammen med løget..
Skær bladsellerien i skiver og porrene i ringe. Skræl knoldsellerien og rødbederne og skær dem i tern. Kom grøntsagerne i gryden, og hæld den varme bouillon over. Lad det småsimre i 20 minutter.
Blend suppen sammen med rapsolíe, og smag til med salt og peber.
Kom bønnerne i suppen. Lad dem blive gennemvarme ved at varme suppen optil lige under kogepunktet, og hold det der i cirka 5 minutter.
Skær bacon i tern, rist dem gyldne, til fedtet har smeltet. Læg dem på et fedtsugende papir, og hak det derefter fint.
(Som alternativ til bacon kan du bruge 4 skiver lufttørret skinke. Rist dem på bagepapir i ovnen på 200 grader, ikke varmluft, i cirka 5 minutter.)
Snit purløget fint og drys det over suppen sammen med baconet.
Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her
På vores site og app får du bl.a.: