Grillet hvid fisk med olivenolie og citron

15 minutter
161 kcal

Det er tid til at tænde op for grillen, og vi serverer derfor denne sunde og skønne opskrift på grillet hvid fisk med olivenolie og citron. Velbekomme!

Tallerken med fisk

Grillet hvid fisk med olivenolie og citron

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 kullerfileter, alternativt kulmule eller anden fast hvid fisk
  • 1⅓ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ økocitron
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Lidt persille

Sådan gør du

  • Smør fisk med olie, og kom på grillen 3-4 min. på hver side ved middelvarme.
  • Riv citronskal, og læg til side. Halvér citronen, og grill godt på skærefladen.
  • Drys salt og peber på fisken, og top med friskhakket persille samt saft og revet skal fra citronen.

TIP! Fisken smager også godt med rosmarin, oregano eller salvie.