Flad avocadosandwich med kylling og pesto

30 minutter
468 kcal

Den perfekte avocadosandwich, der både er sund, smager skønt og er hurtig at lave.

Avokadosandwich med kylling pesto

Flad avocadosandwich med kylling og pesto

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 kyllingebryst
  • 50 g pinjekerner
  • 1 potte basilikum, gem evt. et par blade til pynt
  • Parmesan
  • ½ dl ekstra jomfruolivenolie
  • ½ dl koldpresset rapsolie
  • ½ citron
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 fuldkornssandwichboller
  • 1 avocado

Sådan gør du

  • Kog kyllingekødet i letsaltet vand i 15 min., eller steg det på en stegepande. Lad det køle lidt af.
  • Rist pinjekerner, og riv parmesan - du skal bruge ca. 1/2 dl.
  • Blend basilikum med pinjekerner, parmesan, jomfruolivenolie og rapsolie. Smag pestoen til med citronsaft, salt og peber.
  • Skær bollen over, luk den igen, og rist den i en toaster. Smør de fire bolle-halvdele med i alt 4 spsk. pesto.
  • Skær meget tynde skiver avocado og kylling, læg det ind som fyld, og luk bollen.