Sunde opskrifter Aftensmad Flad avoca... Flad avocadosandwich med kylling og pesto 30 minutter 468 kcal Den perfekte avocadosandwich, der både er sund, smager skønt og er hurtig at lave. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 1. juli 2021 Flad avocadosandwich med kylling og pesto Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 1 kyllingebryst 50 g pinjekerner 1 potte basilikum, gem evt. et par blade til pynt Parmesan ½ dl ekstra jomfruolivenolie ½ dl koldpresset rapsolie ½ citron Havsalt Sort peber, friskkværnet 2 fuldkornssandwichboller 1 avocado Sådan gør du Kog kyllingekødet i letsaltet vand i 15 min., eller steg det på en stegepande. Lad det køle lidt af. Rist pinjekerner, og riv parmesan - du skal bruge ca. 1/2 dl. Blend basilikum med pinjekerner, parmesan, jomfruolivenolie og rapsolie. Smag pestoen til med citronsaft, salt og peber. Skær bollen over, luk den igen, og rist den i en toaster. Smør de fire bolle-halvdele med i alt 4 spsk. pesto. Skær meget tynde skiver avocado og kylling, læg det ind som fyld, og luk bollen. Avocado