Torsk i tomatsauce med bønnesalat

Slut med at smide rester ud! Lav en lækker ret med torsk og bønner i aften - og genbrug resterne til en ny lækker ret i morgen!

22. september 2014 af I FORM

2 personer

2 torskefileter (fra i går)


Tomatsauce

½ løg
2 fed hvidløg
½ dåse flåede tomater
2 spsk. tomatpuré
½ stang bladselleri
Et drys stevia
1 tsk. salt
1 tsk. sød paprika
¼ tsk. cayennepeber
2 spsk. finthakket bredbladet persille


Bønnesalat
1 lille løg
1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1 dl quinoa
½ tsk Herbamare (grønsagsbouillonpulver)
2 dl vand
Kværnet peber
250 g bønner

    • Svits løgene i 2-3 min sammen med hvidløg, kom herefter resten af ingredienserne til tomatsaucen ned i gryden og lad den simre.

 

  • Svits ligeledes løg og hvidløg til salaten i 2 min., kom herefter quinoa i, og steg dem med i 1 min., før du kommer vand, Herbamare og peber ved. Lad vandet koge ind (ca. 15-20 min.). Lynkog bønnerne i letsaltet vand og vend dem herefter i blandingen.

 

 

  • Kom til sidst torskefileterne ned i tomatsaucen i 5 min., så de bliver varmet igennem.

 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler