Torsk i tomatsauce med bønnesalat

30 minutter

Slut med at smide rester ud! Lav en lækker ret med torsk og bønner i aften - og genbrug resterne til en ny lækker ret i morgen!

Torsk i tomatsauce med bønnesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 torskefileter

Tomatsauce

  • ½ løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ ds. flåede tomater
  • 2 spsk. tomatpuré
  • ½ stang bladselleri
  • 1 drys stevia
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sød paprika
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • 2 spsk. finthakket bredbladet persille

Bønnesalat

  • 1 lille løg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl quinoa
  • ½ tsk. Herbamare (grønsagsbouillonpulver)
  • 2 dl vand
  • Kværnet peber
  • 250 g bønner

Tilberedning

  • Svits løgene i 2-3 min sammen med hvidløg, kom herefter resten af ingredienserne til tomatsaucen ned i gryden og lad den simre.
  • Svits løgene i 2-3 min sammen med hvidløg, kom herefter resten af ingredienserne til tomatsaucen ned i gryden og lad den simre.
  • Svits ligeledes løg og hvidløg til salaten i 2 min., kom herefter quinoa i, og steg dem med i 1 min., før du kommer vand, Herbamare og peber ved. Lad vandet koge ind (ca. 15-20 min.). Lynkog bønnerne i letsaltet vand og vend dem herefter i blandingen.
  • Kom til sidst torskefileterne ned i tomatsaucen i 5 min., så de bliver varmet igennem.