Torsk i tomatsauce med bønnesalat

Slut med at smide rester ud! Lav en lækker ret med torsk og bønner i aften - og genbrug resterne til en ny lækker ret i morgen!

22. september 2014 af I FORM-redaktionen

Torsk i tomatsauce med bønnesalat

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 25 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

2 torskefileter

Tomatsauce

½ løg

2 fed hvidløg

½ dåse flåede tomater

2 spsk. tomatpuré

½ stang bladselleri

1 drys stevia

1 tsk. salt

1 tsk. sød paprika

¼ tsk. cayennepeber

2 spsk. finthakket bredbladet persille

Bønnesalat

1 lille løg

1 spsk. olivenolie

2 fed hvidløg

1 dl quinoa

½ tsk. Herbamare (grønsagsbouillonpulver)

2 dl vand

Kværnet peber

250 g bønner

Tilberedning

  • Svits løgene i 2-3 min sammen med hvidløg, kom herefter resten af ingredienserne til tomatsaucen ned i gryden og lad den simre.
  • Svits løgene i 2-3 min sammen med hvidløg, kom herefter resten af ingredienserne til tomatsaucen ned i gryden og lad den simre.

  • Svits ligeledes løg og hvidløg til salaten i 2 min., kom herefter quinoa i, og steg dem med i 1 min., før du kommer vand, Herbamare og peber ved. Lad vandet koge ind (ca. 15-20 min.). Lynkog bønnerne i letsaltet vand og vend dem herefter i blandingen.

  • Kom til sidst torskefileterne ned i tomatsaucen i 5 min., så de bliver varmet igennem.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: