Torsk i tomatsauce med bønnesalat

30 minutter

Slut med at smide rester ud! Lav en lækker ret med torsk og bønner i aften - og genbrug resterne til en ny lækker ret i morgen!

Torsk i tomatsauce med bønnesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 torskefileter

Tomatsauce

  • ½ løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ ds. flåede tomater
  • 2 spsk. tomatpuré
  • ½ stang bladselleri
  • 1 drys stevia
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sød paprika
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • 2 spsk. finthakket bredbladet persille

Bønnesalat

  • 1 lille løg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl quinoa
  • ½ tsk. Herbamare (grønsagsbouillonpulver)
  • 2 dl vand
  • Kværnet peber
  • 250 g bønner

Tilberedning

  • Svits løgene i 2-3 min sammen med hvidløg, kom herefter resten af ingredienserne til tomatsaucen ned i gryden og lad den simre.
  • Svits løgene i 2-3 min sammen med hvidløg, kom herefter resten af ingredienserne til tomatsaucen ned i gryden og lad den simre.
  • Svits ligeledes løg og hvidløg til salaten i 2 min., kom herefter quinoa i, og steg dem med i 1 min., før du kommer vand, Herbamare og peber ved. Lad vandet koge ind (ca. 15-20 min.). Lynkog bønnerne i letsaltet vand og vend dem herefter i blandingen.
  • Kom til sidst torskefileterne ned i tomatsaucen i 5 min., så de bliver varmet igennem.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background