Vintersalat med grapefrugt og kylling

30 minutter
374 kcal

Tank op med c-vitamin med en farverig vintersalat med grapefrugt, bagt aubergine og kylling.

Tank op med vintervitaminer.

Vintersalat med kylling

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

Citronkylling

  • 2 kyllingebrystfilet a 125 g
  • 2 tsk. frisk rosmarin
  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Havsalt og kværnet peber
  • ½ citron

Vintersalat

  • 1 aubergine
  • 1 tsk. frisk rosmarin
  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt og kværnet peber
  • ½ rød grapefrugt
  • 200 g spidskål
  • 2 gul bolsjebede
  • 1 frisk figen

Dressing

  • 4 tsk. tahin
  • Saft og skal fra ¼ økocitron
  • 4 spsk. vand
  • ½ tsk. tsk. salt
  • 2 knsp. stevia (pulver)

Pynt

  • Sorte sesamfrø og revet skal fra økocitron

Sådan gør du

  • Bank kyllingebrystet fladt med din håndflade.

  • Mariner det i olie, rosmarin, hvidløg, salt og peber, og dæk det med tynde skiver af citron.

  • Skær auberginen i tynde skiver på langs, kom olivenolie, rosmarin, salt og peber på dem.

  • Bag begge dele i ovnen ved 175 grader i 15-20 min.

  • Når aubergineskiverne begynder at blive let brune, er de færdige.

  • Rør ingredienserne til dressingen sammen, og skær de resterende grønsager og frugter ud i ønskede størrelser.

  • Anret det hele sammen på en tallerken, og drys med sesamfrø og skal fra citron.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background