Vintersalat med grapefrugt og kylling

30 minutter
374 kcal

Tank op med c-vitamin med en farverig vintersalat med grapefrugt, bagt aubergine og kylling.

Tank op med vintervitaminer.

Vintersalat med kylling

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

Citronkylling

  • 2 kyllingebrystfilet a 125 g
  • 2 tsk. frisk rosmarin
  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Havsalt og kværnet peber
  • ½ citron

Vintersalat

  • 1 aubergine
  • 1 tsk. frisk rosmarin
  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt og kværnet peber
  • ½ rød grapefrugt
  • 200 g spidskål
  • 2 gul bolsjebede
  • 1 frisk figen

Dressing

  • 4 tsk. tahin
  • Saft og skal fra ¼ økocitron
  • 4 spsk. vand
  • ½ tsk. tsk. salt
  • 2 knsp. stevia (pulver)

Pynt

  • Sorte sesamfrø og revet skal fra økocitron

Sådan gør du

  • Bank kyllingebrystet fladt med din håndflade.

  • Mariner det i olie, rosmarin, hvidløg, salt og peber, og dæk det med tynde skiver af citron.

  • Skær auberginen i tynde skiver på langs, kom olivenolie, rosmarin, salt og peber på dem.

  • Bag begge dele i ovnen ved 175 grader i 15-20 min.

  • Når aubergineskiverne begynder at blive let brune, er de færdige.

  • Rør ingredienserne til dressingen sammen, og skær de resterende grønsager og frugter ud i ønskede størrelser.

  • Anret det hele sammen på en tallerken, og drys med sesamfrø og skal fra citron.