Tank op med vintervitaminer.

Vintersalat med grapefrugt og kylling

Tank op med c-vitamin med en farverig vintersalat med grapefrugt, bagt aubergine og kylling.

17. februar 2015 af Michelle Kristensen

Vintersalat med kylling

1 person

Citronkylling

1 kyllingebrystfilet a 125 g
1 tsk. frisk rosmarin
1 tsk. olivenolie
½ fed hvidløg
Havsalt og kværnet peber
¼ citron

Vintersalat

½ aubergine
½ tsk. frisk rosmarin
1 tsk. olivenolie
Havsalt og kværnet peber
¼ rød grapefrugt
⅛ spidskål
1 gul bolsjebede
½ frisk figen

Dressing

2 tsk. tahin
Saft og skal fra ¼ økocitron
2 spsk. vand
¼ tsk. salt
1 knivspids stevia (pulver)

Pynt

Sorte sesamfrø og revet skal fra økocitron


Sådan laver du vintersalat

  • Bank kyllingebrystet fladt med din håndflade.
  • Mariner det i olie, rosmarin, hvidløg, salt og peber, og dæk det med tynde skiver af citron.
  • Skær auberginen i tynde skiver på langs, kom olivenolie, rosmarin, salt og peber på dem.
  • Bag begge dele i ovnen ved 175 grader i 15-20 min.
  • Når aubergineskiverne begynder at blive let brune, er de færdige.
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen, og skær de resterende grønsager og frugter ud i ønskede størrelser.
  • Anret det hele sammen på en tallerken, og drys med sesamfrø og skal fra citron.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: