8 lækkerier, der gør din hjerne knivskarp

At huske godt, være skarp og tænke hurtigt kommer ikke af sig selv. Du skal forkæle din hjerne med de helt rigtige næringsstoffer for at give den optimale betingelser. Vi har plukket otte af de bedste fødevarer.

18. september 2012 af I FORM

Forkæl din hjerne med de helt rigtige næringsstoffer for at give den optimale betingelser, så den kan klare de udfordringer, du giver den.

 

  • Nye kartofler = langsomme kulhydrater

 

Hjernens foretrukne brændstof, som stabiliserer blodsukkeret.

 

  • Kyllingebryst = protein

 

Tilfører dopamin, der øger følelsen af overskud, afslappethed og velvære.

 

  • Paranødder = magnesium + selen

 

Beskytter mod skadelig iltning af hjernens celler.

 

  • Solsikkefrø = kobber

 

Øger hjernegavnlige hormoner som dopamin og noradrenalin.

Test dig selv: Giver du din hjerne det rigtige at spise

 

  • Parmesanost = zink

 

Forhindrer humørsvingninger, mental sløvhed og irritabilitet.

 

  • Vand = væske

 

Forhindrer dehydrering, der sløver koncentrationen.

 

  • Laks = fiskeolien DHA

 

Får cellerne til at kommunikere bedre, så du tænker mere klart.

 

  • Æg = cholin

 

Øger koncentrationen og forbedrer hukommelsen.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: