Læs også

Spis skrællen

Kiwi i skiver
Kiwi i skiver

Kiwi

Tro det eller ej, men den lille lodne frugt kan spises hel!

1. juni 2011 af I FORM

Derfor skal du spise skrællen

Ja, den er god nok – kiwiskræl kan sagtens spises. Og faktisk er det ganske almindeligt andre steder i verden. Følger du trop, får du tre gange så mange fibre, samtidig med at du undgår at miste de C-vitaminer, der sidder lige under skrællen.

Sådan bruger du den

Skær kiwien i tynde skiver – så er skrællen ikke så dominerende. Alternativt kan du hakke den i små stykker og komme den i frugtsalat eller bruge den i smoothies.

Kig videre i skrællespanden

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: