I FORM tester: kalorielette is

I FORM har testet tre kalorielette ispinde og vurderet dem på en skala fra 1-5.

Du skal kun gå en halv time i sommersolen for at forbrænde I FORM's testvinder.

Hjem-is-Maxi Vanilje/jordbær

Kcal pr. is (74 g): 141.

Jordbærsaucen giver isen en friskhed og testens bedste smag. Samtidig er isen mindst og har færrest kalorier – der skal cirka en halv times gåtur til, hvis du skal forbrænde den. Dog er der proppet en del kunstige sødestoffer i isen for at give sødme. Det slår en smule igennem i smagen og gavner heller ikke sundheden.
Samlet karakter: 3,5

ISIS Classic

Kcal pr. is (84 g): 151

De fleste af isens kulhydrater er af den svært fordøjelige type, der sparer dig for kalorierne, men til gengæld også kan give uro i maven. Fedtindholdet er på et plan, hvor du stadig er nødt til at regne isen med i det daglige kaloriebudget. ISIS har valgt at bruge plantefedt i stedet for fløde, og det gavner desværre hverken sundheden eller smagen.
Samlet karakter: 2

Premier Is Åblomst Classic

Kcal pr. is (84 g): 168

Isen er testens største kaloriebombe, selv om der stadig er en del at spare i forhold til en almindelig flødeis, som ofte byder på omkring 250-270 kcal. Smagen er okay uden at være prangende, men da en stor del af isens sødme kommer fra kunstige sødestoffer, gemmer den generelt på mange kemikalier. Faktisk kan vi tælle 13 deklarerede E-numre i isen
Samlet karakter: 3

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background