Annonce

4 idéer til supersmart opbevaring af din sunde mad

Når det fornuftige valg er lige ved hånden og ser lækket ud, så får du det spist!

Roder det i køleskabet og køkkenskufferne, og har du brug for hjælp til at få styr på din madopbevaring? Du kan nemt lave smart opbevaring, der holder styr på køkkenet og sikrer, at de sunde madvarer altid står først for og ser indbydende ud. Alt du har brug for er en labelprinter – og din fantasi.

M­ed den lille, bærbare P-touch CUBE labelprinter fra Brother kan du nemt organisere køkkenet.

Bliv inspireret af vores fire geniale idéer til, hvordan du opbevarer dine madvarer i køkkenet her.

© Brother

Med P-touch CUBE labelprinteren, printer du smarte labels via en app. Det er nemt at lege med designet på labels, når der allerede er en masse inspirerende skabeloner, du kan tage udgangspunkt i.

Læs mere på www.brother.dk/cube

1. Skønt grønt

Krydderurter er et must i ethvert sundt køkken. De er en lækker kilde til gode næringsstoffer og vitaminer – og så giver de smag til din salat eller sunde supper.

© Brother

2. Sundhed på glas

En megatrend i øjeblikket er at fermentere kål og andre sunde grøntsager, så du får gavn af de gode mælkesyrebakterier, som opstår i gæringsprocessen og er guf for fordøjelsen. Lav din egen syltede kål eller kombucha, og hold styr på indholdet i dine glas med smarte og dekorative labels.

© Brother

3. Lige ved hånden

Måske juicer du allerede? Ellers er der god grund til at komme i gang. Lav dine egne skønne juicer, og opbevar dem på flasker i køleskabet, så du har dem lige ved hånden, når du får lyst til et vitaminboost. Skriv ingredienserne på pæne labels, og klæb dem på flaskerne – så ved du præcis, hvad du kan glæde dig til. Du kan også bruge labels til at angive holdbarhedsdatoen, når du juicer.

© Brother

4. Mindre madspild

Friske bær er lækre og sunde – men de fleste af os kender også til, at vi ikke får brugt dem tids nok, så de bliver kedelige. Brug resterne af dine bær i lækre, hjemmelavede kompotter og syltetøj. Så undgår du madspild og kan give et lækkert pift til morgenmaden eller eftermiddagssnacken.

© Brother

Smart labelprinter i elegant design

Brother P-touch CUBE er en kompakt og stilfuld labelprinter, der nemt forbindes til familiens smartphones og tablets via Bluetooth. Redigering af labels sker via P-touch Design&Print-app, som er en gratis app, der kan downloades til iOS og Android. I appen kan du udfolde din kreativitet og producere labels i mange farver og størrelser, som kan bruges overalt. Både i køkkenet, garagen, haven og på kontoret. Den er også perfekt til kreative projekter, personlige gavebånd, personlige gavemærker, festudsmykning og julepynt.

Vælg blandt mere end 1000 symboler og emojis, 23 fonte og 61 rammer sammen med din tekst. Til labelprinteren fås tape og satinbånd i mange flotte farver og designs.

Læs meget mere her.

© Brother